Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni

Adele 180 fokos életmódváltásba fogott, aminek az lett az eredménye, hogy rá sem lehet ismerni a 31 éves énekesre.

8 év után vált el férjétől Adele

adele fogyás életmódváltás válás
Adele a válás után 180 fokos életmódváltásba fogott / Fotó: Getty Images

A többszörös Grammy-díjas Adele 31 évesen elvált 8 év után a férjétől, akitől gyermeke is született. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett.

Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól. Az ilyen események az életben 180 fokos változásokat, elhatározásokat hoznak általában. Nincs is ez másképp Adele-nál sem. Rövid időn belül 6 kilótól szabadult meg a teltkarcsú énekesnő a válás után elkezdett életmódváltásnak köszönhetően, írja a The List. Ráadásul el is árulta, mi segített neki.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Több mint 20 kilónál jár

https://www.instagram.com/p/B7Bzyf2opu1/?utm_source=ig_embed

Az énekesnő folytatta, amit elkezdett, és jelenleg fél év alatt ott tart, hogy sikerült leadnia közel 20 kilót! Ezt jól bizonyítják a fenti friss fotók, amelyek a napokban készültek róla a Karib-tengernél töltött nyaralásán.

Adele teljesen megborította Drake-et / ContextUs.hu

“Champagne Papi elképesztő volt ma este! Tutira a legjobb előadás, amit láttam, ott a helye a kedvenc koncertjeim között. Óriási szerelem” – írta Adele Twitter-üzenetben. 1.9m Likes, 54 Comments – @champagnepapi on Instagram: “Oiiiiiii don’t fucking get me gassed right now I love this woman and she came to the show…”

Az énekesnőnek nagy segítséget nyújtott az álomalak elérésében Camila Goodis Los Angeles-i edző, aki elárulta, hogy a fogyásának hátterében 90%-ban az étkezés áll.

Az énekesnő ugyanis nem nagyon rajong az edzésért, így erre sokkal nehezebben veszi rá magát, de néha azért pilatesszel vagy súlyzós edzéssel próbálja fitten tartani magát.

Azonban az egészséges étkezés mellett nagyon elkötelezte magát, így ezt már hónapok óta tartja. Teljesen leállt a cukorfogyasztással, és a Sirtfood nevezetű diétát csinálja, ami leginkább növényi alapú ételeken alapszik, mint például a kelkáposzta és a hajdina.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból