Így nézne ki Adele nagyon rövid hajjal – A rajongók imádják

Hey Reilly “elkészítette” Adele új frizuráját. Az énekesnő rövid hajjal nagyon tetszik a rajongóknak, már több mint 13 ezren lájkolták.

Életmódváltás Adele-nál

A többszörös Grammy-díjas Adele 31 évesen elvált 8 év után a férjétől, akitől gyermeke is született. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett. Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól. Az ilyen események az életben 180 fokos változásokat, elhatározásokat hoznak általában. Nincs is ez másképp Adele-nál sem. Év elején írtunk arról, hogy a válást követően, rövid időn belül 6 kilót fogyott le. De fél év alatt több mint 20 kilótól szabadult meg.

Toronto, ON / Oct 4

No Description

Január után februárban már az járta be a világsajtót, hogy még drasztikusabban fogyott le az énekesnő. Beyoncé és Jay-Z privát Oscar-gála utáni buliján verette a Rolling in the deep dalszerző-énekese.

Nem csak hírességek, de újságírók is rész vettek, az egyikük, Kinga Rusin pedig fotót is kért Adele-től. Ez pedig hol másol, mint Instagramon landolt. Több mint 40 kilónál járt akkor.

Camila Goodis Los Angeles-i edző segít neki a célja elérésében, aki elárulta, hogy a fogyásának hátterében 90%-ban az étkezés áll.

Adele még fittebb az új diétája miatt, több mint 40 kilót adott le

Adele még fittebb az új diétája miatt, több mint 40 kilót adott le A válás jót tett Adele-nak Nemrégiben Beyoncé és Jay-Z privát Oscar-gála utáni buliján verette. Nem csak hírességek, de újságírók is rész vettek, az egyikük, Kinga Rusin pedig fotót is kért Adele-től. Ez pedig hol másol, mint Instagramon landolt, írja a The Sun .

Az énekes nem szeret edzeni, nehezen veszi rá magát. Bár a The Sun információ szerint néha azért pilatesszel vagy súlyzós edzéssel próbálja fitten tartani magát.

És így festene rövid hajjal?

Hey Reilly a Grammy-díjas énekesnő frizuráját “készítette el”, amit fel is töltött Instagram-oldalára. Több mint 13 ezer lájk érkezett eddig a fotóra, a kommentekből pedig azt a következtetést vonhatjuk le, nagyon tetszik nekik.

adele rovid hajjal 2020
Az énekesnő rövid hajjal / Fotó: Hey Reilly hivatalos Instagram-oldala

A drasztikus fogyás sok rajongónak nem tetszett, betegesnek találták, hogy ennyire lefogyott kevesebb mint egy év alatt. Mások megvédték, mondván, amikor plus size volt, akkor éppen ugyanezeket mondták rá a súlya miatt.

adele rovid hajjal scaled

A mostani fotó azonban, úgy tűnik, egyöntetűen tetszik a rajongóknak. Vajon eljut Adele-hez, és a válás utáni életmódváltás nem merül ki fogyásban, hanem frizurában is?

Ki az a Hey Reilly?

Hey Reilly a londoni Royal College of Art egyetemen végzett, és azóta, ahogy írja hivatalos weboldalán, “varázslatot ad az átalakításokba azóta.” Amióta létrehozta Instagram-oldalát, a platform egyik legnézettebb profilja. Korábban több világmárka – Coca-Colától a Lamborghinin át a Gucciig – logóját gondolta újra humorral megfűszerezve.

hey reilly logo

Három évvel ezelőtt a #FakeNews című sorozatából a Celine Dior & Celine Dion munkája az év egyik legnagyobb elérésű mémje lett.

celine dior hey reilly
/ Fotó: Hey Reilly hivatalos Instagram-oldala

Két évvel ezelőtt a Fendivel dolgozott együtt, amelynek során a Fendi és a Fila márkalogókat vegyítette a Fendi 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató kifutón lévő modellek ruháin.

fendi hey reilly
A Mona Lisa, Harry herceg és Meghan Markle a Fendi/Fila márkával / Fotó: Hey Reilly hivatalos Instagram-oldala

Tavaly pedig a divattervezőként és illusztrátorként is kiemelkedő művész okostelefon segítségével hozta létre a kizárólag digitális technikával készült Mobile Masterpieces (Mesterművek mobillal) sorozatát.

vermeer leany gyongy fulbevaloval hey reilly
/ Fotó: Hey Reilly hivatalos Instagram-oldala

Ez pedig a huszonegyedik századi közönség számára értelmez újra olyan ikonikus európai műalkotásokat, mint például Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című képe.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból