Los Angelesben koncertezett péntek este Drake, a közönségben pedig ott volt napjaink egyik legsikeresebb énekesnője,  Adele is. Erről egy nagyon kedves Twitter-üzenetben számolt be.

Hirdetés

“Champagne Papi elképesztő volt ma este! Tutira a legjobb előadás, amit láttam, ott a helye a kedvenc koncertjeim között. Óriási szerelem” – írta Adele Twitter-üzenetben.

Oiiiiiii don’t fucking get me gassed right now I love this woman and she came to the show ??‍♂️?????? Thank god nobody told me I would have been SHOOK

1.9m Likes, 54 Comments – @champagnepapi on Instagram: “Oiiiiiii don’t fucking get me gassed right now I love this woman and she came to the show…”

Erre Drake aztán Instagramon reagált:

Eljött a koncertre ez a nő, akit imádok. Hála az istennek, hogy senki nem szólt nekem erről, mert biztosan MEGBORÍTOTT volna

– reagált Drake.

Drake egymás után 7 koncertet fog adni Los Angelesben, a Migos-szal közösen. Ő jelenleg a legnagyobb sztár az Egyesült Államokban. 42 hét telt el az idei évből és mindössze 13 olyan hét volt, amikor nem az ő dala vezette a Billboard slágerlistáját.

Hirdetés