Adele-t figyelmeztették, hogy hangszálai megsérülhetnek közelgő Las Vegas-i koncertje alatt a sivatagi városban uralkodó száraz hőség miatt.

Sok pénzt ígérő fellépés

Fennáll a veszélye, hogy Adele-nak megsérülnek a hangszálai a 30 millió fontot érő Las Vegas-i fellépése alkalmával. Figyelmeztette őt a Def Leppard frontembere, Joe Elliott, aki szerint a tikkasztó meleg városban a száraz hőség hatással lehet a hangszálaira – írta a Mirror.

A 62 éves Joe korábban 2019-ben lépett fel a Planet Hollywood Resort & Casino-ban, és azt mondta, hogy a sivatagi páratartalom hiánya kedvezőtlenül hatott ikonikus hangjára.

Minden este meg kellett töltenem a fürdőmet forró vízzel, illetve vízforralókat és párásítókat kellett elhelyeznem mindenhol, hogy megfelelő legyen a páratartalom

– mondta a Daily Starnak, miközben panaszkodott, hogy bűn városának az éghajlata „gyilkos az énekesek számára”. Arra buzdította az énekesnőt, hogy fektessen be néhány berendezésbe, mondjuk párásítókba, hogy hangja csúcsminőségű legyen.

Sok pénzt ígérő fellépés

Adele-nak az évek során voltak már problémái a hangszálaival, 2011-ben meg is műtötték, miután bevéreztek. Teljesen felépült, de 2017-ben ismét kénytelen volt lemondani világkörüli turnéjának utolsó két fellépését, miután újra megsérültek a hangszálai.

A nevadai Las Vegas, Amerika egyik legszárazabb városa, és a kiszáradt légkör korábban más énekesekre is hatással volt, köztük a U2 frontemberére, Bonóra és Jon Bon Jovira.

Még 1997-ben, amikor az ír rockerek elindították PopMart világkörüli turnéjukat, a száraz levegő tönkretette az énekes torkát, ezért Bon Jovi megfogadta, hogy soha többé nem koncertezik Las Vegas-ban.

Mint arról beszámoltunk, az énekesnő még mindig a csúcson van és ismét rekordot döntött a slágerlistákon, mivel legújabb, 30 című albuma 2021 leggyorsabban eladott albuma címet kapta mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet