Adu László életét a koronavírus utóhatásai keseríthetik meg, váratlan pillanatokban tör rá a szédülés és a gyengeség.

Az Exatlon sztárjának, Adu Lászlónak utolsó szereplését, az All Start is azért kellett feladnia, mert többször is rosszul lett versenyzés közben, írjaBlikk.

A tüneteit vélhetően egy korábban elkapott koronavírus-fertőzés okozza, melyet elmondása szerint könnyen átvészelt, csak az ízlését és szaglását vesztette el a betegség lefolyása alatt, más tünete nem volt. A szédülés és a fáradékonyság azonban egy évvel később sem múltak el.

Sajnos továbbra sem változott semmi, talán csak annyi, hogy megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel. Igyekszem kímélni magam, de a munkámból adódóan nincs könnyű dolgom.

“Váratlan helyzetekben jön rám a szédülés, legutóbb például vezetés közben. A szervezetem összeomlik, ha túlterhelem magam, az egyetlen szerencsém, hogy tudom kontrollálni. Amikor viszont van egy-egy keményebb meló, és a testem már teljesen kimerült, akkor nagyon szenvedek…” – vallotta be, majd azt is elárulta, hogy nincs megelégedve a házi orvosával sem, aki nem veszi komolyan a problémáját, de nem engedheti meg magának a magánklinikát. “A háziorvosom még arra sem vette a fáradtságot, hogy átnézze a papírjaimat, nemhogy megvizsgáljon rendesen…”

A koronavírus szövődményeként könyvelték el a betegségem, a vírus állítólag a kisagyamat támadta meg, emiatt gyötör folyamatosan a szédülés.

“Kint legalább 7-8 féle gyógyszert kellett szednem, ami ideiglenesen stabilizálta az állapotom, itthon viszont letudták az egészet pár egyensúly-gyakorlattal. Mivel ezeket meg tudtam csinálni, elkönyvelték, hogy egészséges vagyok, de én nem tudok ebbe belenyugodni, és tulajdonképpen nem is akarok… Anyagilag azonban nem tudom megengedni magamnak, hogy egy magánklinikán is kivizsgáltassam magam.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet