Követem Events 26 év után koncertet ad Budapesten az Aerosmith

26 év után koncertet ad Budapesten az Aerosmith

Promóció

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hardrock-zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

Promóció
- Advertisement -

A jövőre 50. születésnapját ünneplő csapat európai turnéja az idén tavasszal indult és 2020. júniusában záruló Deuces Are Wild című fellépéssorozatot követi – írja az MTI.

Az első európai állomás az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon lesz június 13-án, a koncertsorozat Svájcban, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban folytatódik, végül a budapesti show után, 2020. július 27-én Németországban zárul.

Aerosmith koncertet ad Budapesten / Fotó: Getty Images

Az Aerosmith Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) – a rockzene történetének egyik élő legendája. Az együttes világszerte több mint 150 millió albumot adott el, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, négyszeres Grammy-, nyolcszoros American Music-, hatszoros Billboard- és tizenkétszeres MTV Video Music-díjas.

Philippe Weiss: Utat mutatok a fiataloknak, hogyan hallgassanak zenét – Interjú

Nagyon vékony határ választja el egymástól a két szakterületet. Az én szerepem leginkább akkor lép életbe a mixelési folyamat során, amikor magasabb szintre kell emelni a dalt. A munkám nem feltétlenül a produceri folyamatokban merül csak ki. Mixelés során a producer és a hangmérnök munkája szorosan összekapcsolódik, mert hangmérnökként a producer elképzelését kell megvalósítanom.

A zenekarhoz fűződik minden idők második legtöbb slágerlista vezető rockdala (Love in an Elevator; What It Takes; The Other Side; Livin’ on the Edge; Cryin’; Deuces Are Wild; Falling in Love (Is Hard on the Knees); Pink; Jaded), a legtöbb aranylemez és multi-platina album az Egyesült Államokban. Az Aerosmith eddig tizenöt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, Music from Another Dimension! címmel 2012-ben jelent meg.

Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing (Official Music Video)

Aerosmith’s official music video for ‘I Don’t Want To Miss A Thing’. Click to listen to Aerosmith on Spotify: http://smarturl.it/AerosmithSpot?IQid=AeroMAT As featured on The Very Best Of Aerosmith.

A csapat legutóbb 1994-ben járt Magyarországon, akkor az MTK-stadionban lépett fel. Előtte egy évvel, 1993-ban a Budapest Sportcsarnokban koncertezett. Néhány évvel ezelőtt úgy tűnt, feloszlik, viszont 2017-ben megcáfolták a híreszteléseket, és még turnékat is szerveztek.

Elhalasztjuk az őszre tervezett amerikai turnét. Megpróbálunk minden helyre eljutni, ahol már játszottunk és ahol még sosem léptünk fel. Mindig van új úticél. Szeretnék játszani Kínában és a Távol-Keleten. Sok hely nincs rajta a kitaposott ösvényen. Ez lenne az utolsó turné? Nos, nem tudom. Nem hiszem. (…) Az egyik ok, amiért elhalasztottuk a turnét, hogy szeretnénk magunknak időt adni, hogy csináljunk valamit. Egy lemez még biztosan van bennünk, ha nem kettő. De meglátjuk, hogy alakulnak majd a dolgok

– írták 2017-es közleményükben.

Érdekesség, hogy egy másik rocklegenda, a Pearl Jam koncertjét jelentették be a szervezők néhány napja, amely az Aerosmith-koncert előtt lesz egy héttel, július 15-én.

Facebook-eseményITT

Időpont: 2020. július 24., péntek, 18:30

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, Budapest

Jegyár: Jegyértékesítés kezdete: december 13-a

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3