A 23 éves üzleti influenszer, Afnan Khalifa korábban pincérnőként dolgozott, és álmodni se mert volna róla, hogy valaha idáig jut azzal, hogy segít embereknek pénzt keresni.
A Szaúd-Arábiában született lány tizenhat éves korában költözött Kanadába, családja sosem élt könnyű anyagi körülmények között. A network marketinggel foglalkozó lány fő célja az volt, hogy szülei nyugdíjba vonulhassanak, amit azóta már el is ért.

Eredetileg havi két-háromezer dollárt akart keresni a munkájával, most havi 90 ezret (körülbelül 29 millió forintot) vihet haza, írja a Bors.

I Used To Be A Waitress - Now I Make $90K A Month | BLING LIFE

SUBSCRIBE to Truly: http://bit.ly/Oc61HjJUST two years ago, Afnan Khalifa could not have even imagined the life she lives now. From travelling around the wor...

Az üzleti influenszer munkájában kiemelt szerepet játszik a közösségi média, emiatt sokan a network marketing Kim Kardashianja néven hivatkoznak rá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.