Az Agymenők álompárja, Sheldon és Amy egy új vígjátéksorozaton dolgoznak

Az Agymenők sorozat két sztárja, Jim Parsons és Mayim Bialik közösen dolgoznak a Carla című vígjátéksorozaton, írja a Collider.

Az Agymenők (The Big Bang Theory) két sztárja, Jim Parsons (Sheldon) és Mayim Bialik (Amy) újra együtt játszanak egy TV-sorozatban. A Fox gyártásában készülő sitcom címe Carla lesz, amely a BBC egyik legsikeresebb sorozatának  – a Miranda Hart által készített Miranda című szériának – az amerikai újragondolása lesz.

sheldon és amy agymenők
Amy és Sheldon, azaz Mayim Bialik és Jim Parsons / Fotó:Fandom

Bialik alakítja a címszereplőt, Carlát, aki úgy dönt, hogy abból a pénzből, amit a szülei az esküvőjére spóroltak, egy macskakávézót nyit Louisville-ben.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

„Ő egy 39 éves nő, aki mindennapos harcát vívja a társadalommal és az anyjával, hogy bizonyítsa nem kell, hogy mindent megkapj amit csak akarsz – és mégis lehetsz boldog” – árulta el a karakterről a színésznő.

The Big Bang Theory/Agymenők- Sheldon & Amy első randija (Hungarian)

További “The Big Bang Theory” videók.: https://www.youtube.com/watch?v=FxW21PHs1No https://www.youtube.com/watch?v=ms48geN5Sw8 https://www.youtube.com/watch?…

Jim Parsons és Mayim Bialik executive producerként is részt vesznek a projektben. A sorozat írója A Goldberg családot is jegyző Darlene Hunt lesz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból