Nézem Film Az Agymenők álompárja, Sheldon és Amy egy új vígjátéksorozaton...

Az Agymenők álompárja, Sheldon és Amy egy új vígjátéksorozaton dolgoznak

Promóció

Az Agymenők sorozat két sztárja, Jim Parsons és Mayim Bialik közösen dolgoznak a Carla című vígjátéksorozaton, írja a Collider.

Promóció
- Advertisement -

Az Agymenők (The Big Bang Theory) két sztárja, Jim Parsons (Sheldon) és Mayim Bialik (Amy) újra együtt játszanak egy TV-sorozatban. A Fox gyártásában készülő sitcom címe Carla lesz, amely a BBC egyik legsikeresebb sorozatának  – a Miranda Hart által készített Miranda című szériának – az amerikai újragondolása lesz.

Amy és Sheldon, azaz Mayim Bialik és Jim Parsons / Fotó:Fandom

Bialik alakítja a címszereplőt, Carlát, aki úgy dönt, hogy abból a pénzből, amit a szülei az esküvőjére spóroltak, egy macskakávézót nyit Louisville-ben.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

„Ő egy 39 éves nő, aki mindennapos harcát vívja a társadalommal és az anyjával, hogy bizonyítsa nem kell, hogy mindent megkapj amit csak akarsz – és mégis lehetsz boldog” – árulta el a karakterről a színésznő.

The Big Bang Theory/Agymenők- Sheldon & Amy első randija (Hungarian)

További “The Big Bang Theory” videók.: https://www.youtube.com/watch?v=FxW21PHs1No https://www.youtube.com/watch?v=ms48geN5Sw8 https://www.youtube.com/watch?v=80fnOJ0eW9k …

Jim Parsons és Mayim Bialik executive producerként is részt vesznek a projektben. A sorozat írója A Goldberg családot is jegyző Darlene Hunt lesz.

Promóció
ForrásCollider
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3