Daniella Bolton a múlt hónapban jelentkezett a kozmetikusánál, és azt tervezte, hogy 0,5 ml töltőanyagot fecskendeznek az ajkaiba. Érzékeny bőre miatt, feltöltés nélkül is megnagyobbodtak az ajkai.

Kérdés, hogy ezért kellett-e fizetnie

Amikor megérkezett az időpontra, a 24 éves lány úgy döntött, hogy mégsem akarja most a feltöltést és egy későbbi időpontban akarja újra kezdeni. Mielőtt a kozmetikusa befecskendezte volna az enzimet az ajkába, tapasztesztet végzett Daniellán, hogy ellenőrizze, nem reagál-e a hialuronidázra – az enzimre, amely feloldja a töltőanyagot – közölte a Daily Star.

“A bőröm kissé kipirosodott, de amúgy is nagyon érzékeny a bőröm, így nem gondoltam semmi rosszra. Az ajkaimba kaptam az injekciókat. Elég gyorsan megnagyobbodtak, bár nem vagyok benne biztos, hogy akkorára kellett volna, mint az enyém” – magyarázta a nő.

Kapcsolódó cikk

Az orvos azt mondta Daniellának, hogy az ajkának egy órán belül meg kell szűnnie a duzzanatnak. Azonban miután elhagyta a szalont, Daniella azt állítja, hogy minden perccel egyre nagyobbak lettek – egészen addig, amíg a megszokott méretük húszszorosára nőttek. Amikor Daniella visszatért Edinburgh-i otthonába, az első dolga volt, hogy felhívta orvosát.

Nyolc szteroid tablettát kapott

„Küldtem neki egy üzenetet az Instagram-on, és azonnal felhívott, megkérdezte, hogy jól érzem-e magam, és nehezen kapok-e levegőt. Mondtam neki, hogy kezdtem egy kicsit rosszul is érezni magam, nagyon felmelegedtem” – mesélte.
Daniella, miután bement a kórházba, nyolc szteroid tablettát kapott, ami fél órán belül csökkentette a duzzanatot. „Aznap este dolgoznom kellett volna töltenem, de aztán nem tudtam elmenni a reakcióim miatt, így le kellett mondanom a péntek esti terveimet, de legalább jól voltam” – nyilatkozta a nő.
Ajak-Feltoltes-Plasztikai-Mutet-Erzekeny-Bor-2
Még soha nem látott ilyet és nem tudott ezekről a lehetséges mellékhatásokról. Szeretné, ha ezek után, mindenki, aki ilyen beavatkozást tervez, tisztában lenne a következményekkel.
“Csak azért, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy ezek a reakciók megtörténhetnek, és az, hogy elvégeznek egy tapasztesztet, még nem jelenti azt, hogy az 100%-ban rendben lesz” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet