Akihiko Kondo 2018-ban házasodott össze egy hologrammal, de a szoftverét nem támogatja tovább a cég, így egy élethű babára kellett cserélnie feleségét.

A 38 éves japán férfi, Akihiko Kondo fiktoszexuálisnak vallja magát, ami azt jelenti, hogy csak fiktív személyek iránt érez vonzalmat. A férfi reméli, a jövőben ezt is elfogadják szexuális irányultságnak. 

A férfi Hacune Miku énekesnő hologramjával kötött házasságot, akit virtuálisan hoztak létre, és hangszintetizátor adja a hangját. Négy év boldog házzasság után azonban problémássá vált a kapcsolat, írjaSzeretlek Magyarország

A Gatebox cég bejelentette, hogy többé nem támogatja Miku szoftverét, így azóta nem tud kommunikálni feleségével. Mikor hozzászól, csak egy hibaüzenetet lát. A férfi érzelmei nem szűntek meg a hologram iránt, de mivel így egyoldalúvá vált a kapcsolat, élethű Miku-babákat szerzett be, hogy pótolni tudja. 

A férfi tudja, hogy a hologram nem valós, de azt állítja, az érzései iránta azok. Még mindig reméli, hogy egyszer visszakaphatja szerelmét. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet