Ákos két éve állt után újra a budapesti Papp László Aréna színpadán. Először a koronavírus miatti korlátozások szóltak közbe, majd két zenésztársa is elkapta a vírust.

Nagy showt csapott

Az énekes koncertje több dolog miatt is különleges volt, hiszen utoljára 2019-ben volt nagykoncertje a Papp László Budapest Arénában, illetve a legendás régi és közkedvelt új slágerei mellett, új dalokat is előadott

A show alkalmából különleges vendégek is érkeztek, és ismét színpadra lépett Menczel Gábor, aki a legendás magyar szintipop együttesnek, a Bonanza Banzainak – Kovács Ákos és Hauber Zsolt mellett – az egyik ikonikus tagja volt. A csapat közel harmincnégy éve, még 1988 májusában alakult és egészen az 1994-es feloszlásukig számtalan teltházas bulit és hatalmas rajongótábort tudhattak magukénak – írta a Blikk.

A hiánypótló nagykoncertet egy elképesztő lézer-show-val indították, emellett pedig óriási meglepetés volt, hogy Ákos legidősebb lánya, Anna is színpadra lépett és az Aréna színpadán egy közös dal erejéig együtt énekelt apa és lánya.

Van még mit bepótolni

Ákos a koncert után interjút adott, amiben elmondta, hogy nehezen élte meg az elhalasztott koncerteket és most van még mit bepótolni, amihez ez a koncert csak az első lépés volt.

Elárulta, hogy hamarosan a rajongók újabb bejelentésre számíthatnak, illetve készülőben van egy kisjátékfilmje is, ami szintén nemsokára publikus lesz.
Hozzátette, hogy őt sem kerülte el a koronavírus, sőt nagyon megszenvedte a betegséget, ami az egész családján is átment.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet