Ezeket az aktfotósokat érdemes Instagramon követni

Ők azok, akik állandó harcban állnak a közösségi oldal cenzúrájával. Ha elkezded követni az Instán az alábbi aktfotósokat, kreatív és intim hangulatú fotóik biztosan feldobják a hírfolyamodat. 2020-ban épp ideje kikövetni azokat a vicceskedő profilokat, akiket a Twitteren is megtalálhatunk, és visszatérni az alkalmazás eredeti funkciójához: az ütős, eredeti képek nézegetése. Fedezzünk fel néhány igazán tehetséges, fiatal alkotót!  

Soraya Zaman

https://www.instagram.com/p/B5f87jUgoqb/

Az ausztrál fotográfus Amerikai srácok című projektje a transzvesztiták identitásának és mindennapjainak változatos bemutatásával gondolkodtat el arról, hogyan is látják a kívülállók ezt a szubkultúrát.

Lotte van Raalte

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

A holland fényképész közelmúltben készített BODY című sorozata a női formákról alkotott elképzeléseinket kérdőjelezi meg.

Alexandra Leese

K Kaye K in HK

No Description

A nagysikerű Kínai srácok sorozata és a nemrég megjelent, Yumi és a Hold című könyve is az identitás kérdéskörével és az egyén világban betöltött szerepével foglalkozik.

Sophie Harris Taylor

Such a dream to meet this beautiful trio @chaneensaliee Jasmine & Ocean

No Description

A születés csodájától a bőrproblémákig mindent a maga kendőzetlen valóságában tár a szemlélő elé Sophie Harris Taylor galériája.

Casper Kent

https://www.instagram.com/p/BxQRmyRA6Mx/

Kent általában az emberek otthonában szokott fotózni. A legújabb munkájában, a Sakura Lustban viszont a légyottokra specializálódott japán szállodák vendégeit és a ryokanok (kocsmák) látogatóit örökítette meg.

Marie Tomanova

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A cseh fotós a maga valójában mutatja be New Yorkot.

Lin Zhipeng

Me and Coco’s Tattoo. / 2017 @minikinpo #linzhipeng #linzhipeng223 #No223 #223photograohy #編號223 #analogphotography #Polaroid #PolaroidOriginals #PolaroidLab #phonetopolaroid

No Description

Az AKA 223-nak is nevezett fotós provokatív, erőteljes és a zsigerekig ható portfoliójával az egyik leginkább figyelemre méltó, lebilincselő fényképész, akit követésre érdemesnek tartunk.

Paul Mpagi Sepuya

https://www.instagram.com/p/B5GMSP8lyhj/

Ő az a fotós, aki mindig rákerül a modelljeiről készített portrékra a tükörképek fotózásá révén.

Harley Weir

Thank you to my muma @e_._moodie for painting these two backdrops for a shoot of mine, 2o18 hungry squid eats beautiful @willrhj published in FATHER @idea.ltd ++ AND backdrop 2 for @britishvogue out last year x! Love you @e_._moodie x!

No Description

Senki sem tudja úgy dicsőíteni az emberi testet, mint Weir.

Shen Wei

Self-portrait (Bridge), 2019. . . . #shenweiphoto #shenweiartist #selfportrait #chinesephotographer

No Description

A shanghaji születésű, de New Yorkban nevelkedő fényképész képein a nagyság és az intimitás egyszerre jelenik meg: lenyűgöző hátterek előtt fotózza magát meztelenül.

Yumna Al-Arashi

https://www.instagram.com/p/Bw65nn4BoR5/

Az amerikai fotográfus a felszabadulást, a szexualitást és a nőiséget vizsgálja.

Ottilie Landmark

https://www.instagram.com/p/B8izbjdgOcY/

A dán fotográfus az egyik legnevesebb művészeti és iparművészeti intézményében, a Central Saint Martinban diplomázott. Sinéad O’Dwyer tervező testképzavarral foglalkozó alkotásait fotózza.

Maria Clara Macrì

“without the motion of possibility there is no motion forward. The idea that people might live their gender in a different way, or they might live their sexuality in a different way, that there might be room for a livable sustainable pleasurable happy politically informed life out of the closet.” Judith Butler . In the 1 pic My Istanbul youth, other pics my reflections and study on the meaning of Queer

No Description

Az olasz fotós intim pillanatokat megörökítő képeit az Instagram cenzúrázni szokta.

Denisse Ariana Pérez

https://www.instagram.com/p/B8oiMHvAgEo/

A karibi születésű koppenhágai fotós legfrissebb munkái a férfiasság, a természet, a család és a közösség témáira reflektál.

Paul Kooiker

Shapewear @centrefold issue 13 styling @katieburnettstylist #2017

No Description

Kooiker abszurd divatfotóin az extrém testek dominálnak.

Nimrod Mendoza

https://www.instagram.com/p/B5tVb3aAqPT/

A torontói portréfotós személyes történeteket mesél.

Camille Vivier

Marina + @odajaune creative direction @bedaachermann published by #kodojipress Photo by me Thanks @1212jeanjean

No Description

A francia i-D megállapítása szerint „senki sem fényképezi úgy a nőket, mint Camille Vivier”.

Daisy Walker

From the Atlas Mountains to the Peak District for @hot_hot_hot_magazine ⁠ Art Direction with @billyneilson <3⁠ Styling @samiagiobellina⁠ Make up @beccawordingham⁠ Hair @mrjosequijano⁠ Production @creativebloodagency⁠ Casting @peoplefile⁠ Post Prod @lahretouch⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠

No Description

A Women in Fashion, a divatiparban egyenlő bánásmódot követelő szervezet alapítója munkája révén változást akar hozni.

Zoe Natale Mannella

No Title

No Description

Az olasz i-D szerint a magánszféra teljesen megszűnik Mannella képi világában.

Alasdair McLellan

Vittoria. Theydon Bois, 2019. @anthonyturnerhair @lynseyalexander @lorrainevgriffin @daisyazis @holmesproduction @aamo_casting @dustmagazine @lucaguarini @vittoria #alasdairmclellan

No Description

A király.

Köszönjük, i-D!

További exkluzív fotósorozatokat találsz a ContextUs Fotó rovatában!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból