Tony Allen felfedezettje, a bűbájos neosoul énekesnő-rapperlány, Akua Naru utoljára két év után végre visszatér Budapestre!

Ezúttal az A38 Hajó szervezésében, az Akvárium Klubban mutatja majd be hamarosan megjelenő új, When The Joy Comes című lemezét. Lauryn Hill, Jill Scott és Erykah Badu nyomdokain járva, a soul, a hihop, a spoken word és a jazz határmesgyéjén.

A kegyetlenül fiatal, New Havenből elszármazott, jelenleg Kölnben élő világpolgár, a Nyugat-Afrikát, Kínát és Franciaországot keresztül-kasul bejárt Akua Naru a Lauryn Hill vagy Erykah Badu által fémjelzett erősen soulos-funkos-jazzes hiphop egyik legjobb ifjú képviselője.

Az okos és szenvedélyes szövegekkel operáló, helyenként a spoken worddel kacérkodó, afrikai gyökereire is büszke Naru hat éve jelentette meg első lemezét. Az albumnak már a címe is sokatmondó: A Journey Aflame, azaz Lángoló utazás pontosan jellemzi az énekesnő világlátását.

Akua Naru “HEARD” Official Video 2015

“Heard” is the first single off the soon to be released Akua Naru studio album “The Miner’s Canary” directed by Double Rush. get in contact: akuanaru.com twi…

Felfedezője, a Fela Kuti-zenekarban elhíresült afro-beat dobos, Tony Allen azt mondta róla:

ő a megtestesült cool, mindenekelőtt azért, mert a forró funk-alapok fölött hűvösen lebeg Naru hangja és gyönyörű, lendületes flow-ja.

Csodálatos orgánuma már sokak figyelmét felkeltette, nem véletlenül kérte fel közreműködésre a már említett Tony Allenen túl a rá sokban hasonlító Ursula Rucker vagy Wax Tailor, Ty, a francia afrobeat-királynő, Angélique Kidjo vagy a Roots.

Akua Naru – Poetry: How Does It Feel Now??? [Live Performance]

Wordsmith Akua Naru gives an exclusive live performance of “Poetry: How Does It Feel Now???” – a sensually exquisite, jazzy jam of spoken word from the New H…

Költészet, ritmus, zene – Akua Naru a kortárs neo-soul egyik legnagyobb tehetsége, amit többször is bizonyított már az A38-on. Most pedig a hajó szervezésében az Akvárium Klubban mutatja majd be legújabb, When The Joy Comes című albumát, egy forró hangulatú klubkoncerten.

#web | #facebook | #youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. október 25. – 20 óra

Helyszín: Akvárium, Budapest

Jegyár: 3. 000 HUF elővételben, 3. 500 HUF helyszínen

Jegyfoglalás: ITT

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk