A Disney új filmje, az élőszereplős Aladdin máris több mint 112 millió dolláros bevételt hozott a hosszú hétvégén.

Az Egyesült Államokban hétfőn tartották a nemzeti ünnepnek számító háborús hősök előtt tisztelgő emléknapot, a Memorial Dayt. Az előzetes adatok szerint az élő szereplős Aladdin 75-85 millió dolláros jegybevételre számított, azonban ezt messze felülmúlta.

Aladin 2019
Will Smith Az Aladdin Film 2019-Es Változatában / Fotó: Courtessy Of Disney

Az első három nap eredményei azt mutatták, hogy 86, 1 millió dollárt kerestek a filmen, írja a Hollywood Reporter.

Will Smith bőrszínét kritizálták az Aladdin-rajongók

A Disney-sorozatban hasznosítja újra korábbi bombasztikus rajzfilmsikereit. Ez a Dzsungel könyve sikerének köszönhető elsősorban, amely megalapozta ezt a fajta irány vonalat. Tim Burton készíti a Dumbo élőszereplős változatát, és jövő nyáron érkezik sokunk kedvence, Az oroszlánykirály fotorealisztikus újrája. A Disney következő nagy durranása Az oroszlánkirály remake-je lesz.

Nem csak az USA-ban, de a világpiacon is irgalmatlanul fut a Will Smith által fémjelzett Aladdin 2019-es változata. A Guy Ritchie rendezte film 56 területen 121 millió dollárt kaszált vasárnapig.

Will Smith végre bekékült az élőszereplős Aladdin-filmben

A Guy Ritchie rendezte Aladdinban Will Smith alakítja Dzsinn szerepét. Tavaly decemberben az Entertainment Weekly címlapján már bemutatkoztak a főszereplők, bár ott Will Smith még nem volt kék. Ez úgy látszik, változott. Az előzetes utolsó pár másodpercéből egyértelműen kiderül, Smith kék lesz. Nagyon kék. Az alkotók törekedtek az eredeti, 1992-es animációs változat látványvilágának megteremtésére.

A Hollywood Reporter információi szerint a nyitóhétvégén többet keresett, mint Jon Favreau Dzsungel könyve, amely 2016-ban 103,2 millió dollár bevételt generált. Már a lap megjegyzi, még a 2017-es Szépség és a Szörnyeteg bevételét nem éri el, amelyben Emma Watson játszotta a főszerepet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet