Az Aladdin sikere miatt a producerek folytatásért kiáltanak

A Disney idei egyik legnagyobb sikere a Will Smith főszereplésével készült Aladdin, amelyhez már tervezik a folytatást, írja a Joblo.

A Disney animációs klasszikusainak élőszereplős remake-jei igencsak sikeresnek bizonyultak hiszen, mind az Aladdin, mind pedig Az oroszlánkirály átlépték világszinten az 1 milliárdos bevételt.

Aladdin Folytatás
Az Aladdin Az Év Egyik Sikerfilmje / Fotó: Ign

Ennek a ténynek az ismeretében nem csoda, hogy a mozibevételek egy részét a folytatásra költik majd. Az film producere, Dan Lin kifejtette lelkesedését a folytatással kapcsolatban és elárulta, hogy a Disney már a következő rész fejlesztésén dolgozik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az emberek őszintén szerették a filmet és többször is megnézték és rengeteg rajongói levelet kaptunk, amelyben kérik, hogy készítsünk folytatást[/perfectpullquote]

– hangzott a nyilatkozat.

A producer azt is hozzátette, hogy a rajongók kérésein komolyan elgondolkodtak, és szeretnék a film karraktereinek még több kalandját megmutatni. Az eredeti, animációs franchise két folytatást is megért az Aladdin és Jaffar, valamint az Aladdin és a tolvajok fejedelme rajzfilmekkel.

Az élőszereplős Aladdin máris irgalmatlanul sikeres

Az Egyesült Államokban hétfőn tartották a nemzeti ünnepnek számító háborús hősök előtt tisztelgő emléknapot, a Memorial Dayt. Az előzetes adatok szerint az élő szereplős Aladdin 75-85 millió dolláros jegybevételre számított, azonban ezt messze felülmúlta. Az első három nap eredményei azt mutatták, hogy 86, 1 millió dollárt kerestek a filmen, írja a Hollywood Reporter .

Tehát az élőszereplős film esetében sem teljesen halva született ötlet a további epizódok lehetősége. A producer azt sem tartja kizártnak, hogy Guy Ritchie rendezőként visszatérjen a folytatáshoz, hiszen a rendező bolondul a szóban forgó karakterért, mind az eredeti animációs mind pedig a musical verzióban.

Aladdin – magyar szinkronos előzetes #2 /Fantasy

Aladdin magyar szinkronos előzetes / Aladdin HunSub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mik…

Talán produceri túlzás, de Guy és Will Smith is élete egyik legnagyobb élményeként hivatkozik a szóban forgó film forgatására.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk