Nézem Film Az Aladdin sikere miatt a producerek folytatásért kiáltanak

Az Aladdin sikere miatt a producerek folytatásért kiáltanak

Promóció

A Disney idei egyik legnagyobb sikere a Will Smith főszereplésével készült Aladdin, amelyhez már tervezik a folytatást, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

A Disney animációs klasszikusainak élőszereplős remake-jei igencsak sikeresnek bizonyultak hiszen, mind az Aladdin, mind pedig Az oroszlánkirály átlépték világszinten az 1 milliárdos bevételt.

Az Aladdin az év egyik sikerfilmje / Fotó: IGN

Ennek a ténynek az ismeretében nem csoda, hogy a mozibevételek egy részét a folytatásra költik majd. Az film producere, Dan Lin kifejtette lelkesedését a folytatással kapcsolatban és elárulta, hogy a Disney már a következő rész fejlesztésén dolgozik.

Az emberek őszintén szerették a filmet és többször is megnézték és rengeteg rajongói levelet kaptunk, amelyben kérik, hogy készítsünk folytatást

– hangzott a nyilatkozat.

A producer azt is hozzátette, hogy a rajongók kérésein komolyan elgondolkodtak, és szeretnék a film karraktereinek még több kalandját megmutatni. Az eredeti, animációs franchise két folytatást is megért az Aladdin és Jaffar, valamint az Aladdin és a tolvajok fejedelme rajzfilmekkel.

Az élőszereplős Aladdin máris irgalmatlanul sikeres

Az Egyesült Államokban hétfőn tartották a nemzeti ünnepnek számító háborús hősök előtt tisztelgő emléknapot, a Memorial Dayt. Az előzetes adatok szerint az élő szereplős Aladdin 75-85 millió dolláros jegybevételre számított, azonban ezt messze felülmúlta. Az első három nap eredményei azt mutatták, hogy 86, 1 millió dollárt kerestek a filmen, írja a Hollywood Reporter .

Tehát az élőszereplős film esetében sem teljesen halva született ötlet a további epizódok lehetősége. A producer azt sem tartja kizártnak, hogy Guy Ritchie rendezőként visszatérjen a folytatáshoz, hiszen a rendező bolondul a szóban forgó karakterért, mind az eredeti animációs mind pedig a musical verzióban.

Aladdin – magyar szinkronos előzetes #2 /Fantasy

Aladdin magyar szinkronos előzetes / Aladdin HunSub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Talán produceri túlzás, de Guy és Will Smith is élete egyik legnagyobb élményeként hivatkozik a szóban forgó film forgatására.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3