Nézem Film Az Aladdin sikere miatt a producerek folytatásért kiáltanak

Az Aladdin sikere miatt a producerek folytatásért kiáltanak

Promóció

A Disney idei egyik legnagyobb sikere a Will Smith főszereplésével készült Aladdin, amelyhez már tervezik a folytatást, írja a Joblo.

Promóció

A Disney animációs klasszikusainak élőszereplős remake-jei igencsak sikeresnek bizonyultak hiszen, mind az Aladdin, mind pedig Az oroszlánkirály átlépték világszinten az 1 milliárdos bevételt.

Az Aladdin az év egyik sikerfilmje / Fotó: IGN

Ennek a ténynek az ismeretében nem csoda, hogy a mozibevételek egy részét a folytatásra költik majd. Az film producere, Dan Lin kifejtette lelkesedését a folytatással kapcsolatban és elárulta, hogy a Disney már a következő rész fejlesztésén dolgozik.

Az emberek őszintén szerették a filmet és többször is megnézték és rengeteg rajongói levelet kaptunk, amelyben kérik, hogy készítsünk folytatást

– hangzott a nyilatkozat.

A producer azt is hozzátette, hogy a rajongók kérésein komolyan elgondolkodtak, és szeretnék a film karraktereinek még több kalandját megmutatni. Az eredeti, animációs franchise két folytatást is megért az Aladdin és Jaffar, valamint az Aladdin és a tolvajok fejedelme rajzfilmekkel.

Az élőszereplős Aladdin máris irgalmatlanul sikeres

Az Egyesült Államokban hétfőn tartották a nemzeti ünnepnek számító háborús hősök előtt tisztelgő emléknapot, a Memorial Dayt. Az előzetes adatok szerint az élő szereplős Aladdin 75-85 millió dolláros jegybevételre számított, azonban ezt messze felülmúlta. Az első három nap eredményei azt mutatták, hogy 86, 1 millió dollárt kerestek a filmen, írja a Hollywood Reporter .

Tehát az élőszereplős film esetében sem teljesen halva született ötlet a további epizódok lehetősége. A producer azt sem tartja kizártnak, hogy Guy Ritchie rendezőként visszatérjen a folytatáshoz, hiszen a rendező bolondul a szóban forgó karakterért, mind az eredeti animációs mind pedig a musical verzióban.

Aladdin – magyar szinkronos előzetes #2 /Fantasy

Aladdin magyar szinkronos előzetes / Aladdin HunSub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Talán produceri túlzás, de Guy és Will Smith is élete egyik legnagyobb élményeként hivatkozik a szóban forgó film forgatására.

ForrásJoblo
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3