Pedig mostanában nem nyit a szerelem felé Alee.

Az X-Faktor legutóbbi győztesét, Alee-t hívták be a Reggeli stúdiójába beszélgetni, ahol egy egészen szórakoztató tizenkét perces diskurzust hoztak össze, szemlézte a 24.hu. A rapper elmondta, jelenleg útkeresésben van a zenéjét illetően is, hiszen olyan egyéni stílust szeretne összehozni a jövőben, amelyben minden kedvenc műfaját meg tudja majd mutatni rajongóinak.

Szó esett arról, hogy bár ostromolják a lányok, sőt még az idősebb nők is Alee-t a fellépésein, jelenleg ő nem gondolkodott el azon, hogy komoly kapcsolatban vágjon – és kiemelte, az ismertségét nem használná előnyként ismerkedés céljából.

“Teljesen őszintén, ezzel még egyszer sem éltem vissza, a szívemre teszem a kezem. Engem ez így nem mozgat. Mostanában nem nyitok a szerelem felé, nem vagyok elzárkózva tőle, de nincs arról szó, hogy keresnék bárkit is” – mondta a rapper.

Mint hozzátette, “úgy vagyok vele, majd megtalál: szembejön velem egy olyan lány, aki töltött káposztát csinál és szereti Zámbó Jimmyt.”

Hasonlót már korábban is megfogalmazott, amikor arról nyilatkozott, mire költi a nyereményét. Mint mondta, szegény családból származik, és nem akar “elszállni” az ismertségtől, pénztől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.