Pedig mostanában nem nyit a szerelem felé Alee.

Az X-Faktor legutóbbi győztesét, Alee-t hívták be a Reggeli stúdiójába beszélgetni, ahol egy egészen szórakoztató tizenkét perces diskurzust hoztak össze, szemlézte a 24.hu. A rapper elmondta, jelenleg útkeresésben van a zenéjét illetően is, hiszen olyan egyéni stílust szeretne összehozni a jövőben, amelyben minden kedvenc műfaját meg tudja majd mutatni rajongóinak.

Kapcsolódó cikk

Szó esett arról, hogy bár ostromolják a lányok, sőt még az idősebb nők is Alee-t a fellépésein, jelenleg ő nem gondolkodott el azon, hogy komoly kapcsolatban vágjon – és kiemelte, az ismertségét nem használná előnyként ismerkedés céljából.

“Teljesen őszintén, ezzel még egyszer sem éltem vissza, a szívemre teszem a kezem. Engem ez így nem mozgat. Mostanában nem nyitok a szerelem felé, nem vagyok elzárkózva tőle, de nincs arról szó, hogy keresnék bárkit is” – mondta a rapper.

Mint hozzátette, “úgy vagyok vele, majd megtalál: szembejön velem egy olyan lány, aki töltött káposztát csinál és szereti Zámbó Jimmyt.”

Hasonlót már korábban is megfogalmazott, amikor arról nyilatkozott, mire költi a nyereményét. Mint mondta, szegény családból származik, és nem akar “elszállni” az ismertségtől, pénztől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet