Nagy Alekosz új elfoglaltsága az edzőterembe járás, onnan fogalmazta meg ezeket a gondolatait is.

Kivonult a nyilvánosságból – egy időre

Alekosz az új hobbija mellett felhagyott korábbi humoros, olykor polgárpukkasztó, és erősen túlzó írásainak megosztásával, egészen idáig – közölte a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, Oláh Ibolya a Partizán POP című műsor vendége volt, ahol Gulyás Mártonnal beszélgetett és elmondta, hogy soha többé nem adja elő a Magyarország című dalát.

Mivel a botrányairól elhíresült szalonképtelen presserkegyenc (sic!) Oláh Ibolya bejelentette, hogy többé nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, úgy ezt a nemzeti kérdést, kezelni kell.

– írta a bejegyzésében.

A Való Világ negyedik szériájának győztesének nem tetszett ez a döntés és közösségi oldalán kemény stílusban fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban.

G.w.M-nek is üzent

Mindezek mellett Kulcsár Edinát bukott családanyának titulálta, de Tóth Gabinak is tartogatott pár sort.

Akkor talán - a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnösviszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt. De a már szebbnapokat is látott Tóth Gabriella sem énekelheti el, mert ő már a Vatikán énekese! Az Isten határozza meg a dalait. No, meg a párt

– fogalmazott.

Búcsúzóul megjegyezte, hogy Kulcsár Edina új párjának, a G. w. M. néven ismert rappernek, volt kedvesével, Nagy Melanieval szívesen eltöltene pár kellemes órát a hálószobájában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet