Alekosz nemrég azt kérte a közösségi oldalán, hogy valaki vegyen és szereljen be neki egy légkondit ingyen. Voltak jelentkezők.

Alekosz arról számolt be Facebook-oldalán, hogy többen is jelentkeztek a múlt heti felhívására, miszerint egy kis hírverésért cserébe szeretne egy ingyen légkondit, írja168.

Egészen pontosan ma 11 ajánlat érkezett, és kivétel nélkül mindegyik komoly. Az ajánlat több esetben 350-400 ezer Ft-os klímákat takart, amit külön köszönök.

“Nehéz volt dönteni, de végül egy miskolci cég lesz az, aki jövőhét szerdán úribecsületét adva, beszereli a vadiúj légkondíciónáló berendezésemet. Magyarország a lehetőségek országa, jobban, mint Amerika. Segíts magadon, és az Isten is megsegít. Szerdán 9.00-tól a beszerelés sajtónyilvános; a sajtó képviselői számára a Báthory u. 27. ajtaja beszerelés idejére nyitva áll. A többi kedves felajánlónak a rangos felajánlásokat most megköszönöm, mer sosem lehet tudni. Nagy Alekosz, Nemzetközi Sztár” – írta a bejegyzésben. 

Végül az eszközt be is szerelték nála szerdán, amit közvetített is közösségi oldalán, miközben ő egy fotelben ülve italozgatott a kedvenc dalait hallgatva. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet