Alekosz visszatért az Ázsia Expressz forgatásáról, és el is mesélte, hogy milyen veszélyes helyzetekbe keveredtek Mexikóban.

Alekosz versenyzőként szerepelt az Ázsia Expressz idei évadában, és Sebestyén Balázsék műsorába látogatott el, hogy beszámoljon az élményeiről, írja24.hu.

A celeb megerősítette, hogy nagyon nehéz megállapítani a a platós kocsikon álló maszkos, gépfegyveres emberekről, hogy azok rendőrök-e vagy kartelltagok, és volt is ebből problémájuk. Bekéredzkedtek egy nőhöz, aki nagyon megijedt a kameráktól, mert azt hitte, hogy a stáb bajt hoz rájuk, és telefonálni kezdett. 

A kartell nem szereti, hogyha az ő felségterületein ilyen mozgolódások vannak. Kihívott valakit, és akkor utána megjelent húsz géppuskás, hat-nyolc rendőrautóval, és ott körbe fogtak minket.

“Mi beszálltunk a kocsiba, és a szerkesztőnő mondta, hogy gombokat lenyomni, kiszállni tilos, kamerát fel ne emelje senki, mert akkor vége. Tehát ott volt egy pont, amikor azt mondtam, gyerekek, erről nem volt szó” – emlékezett vissza. Mint mondta, olyan is megesett, hogy elhelyezkedtek egy szállodában, majd közölték velük, hogy három percük van összecsomagolni és meglépni, mert az adott hotelben a kartell nem nézi jó szemmel a külföldiek elszállásolását.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet