Nagy Alekosz úgy érezte, főleg a munkásosztálytól kapja a negatív kommenteket, így kifejtette, hogy szerinte nekik nem is kellene internetezniük.

Alekosz azt állította közösségi médiaoldalán, hogy akár több mint 200 ezer forintot is hajlandó kiadni bizonyos étkezésekre, mivel a minőségnek meg kell fizetni az árát, még akkor is, ha vannak olyanok, akiknek ilyen menükre nem telik a fizetésükből. Erre nem meglepő módon sok kritika érte a celebet, amire polgárpukkasztó módon reagált, írjaBlikk.

“A proletariátusnak miért van internethozzáférése? Világosan látszik, hogy Alekosz posztjai alatt, a munkásosztály hőbörög, méltatlankodik, meg izegmozog. Az értelmiség, a művészvilág, a kollégák egyetértenek velem, bólogatnak” – kezdte posztját.

A munkás csak dolgozzon! (...) A világháló az értelmiség szalonja, aholis eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel. A munkás viszont ne internetezzen már!

– jelentette ki, majd így folytatta: “Pláne ne a norma rovására. Nem marad más hátra, minthogy magam tegyek látogatást az ország üzemeiben. Kiemelten ellenőzöm a mobil adatforgalom társadalmiosztályokhoz való igazítását. Utóirat: a facebookból nem lesz Mátészalka! Mert ha Egyiptomban a piramis építők is a falra irkálhattak volna, akkor most Luxor egy kockásfüzet volna.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet