Alexandra Savior visszatért, ráadásul sokkal pszichedelikusabban

Idei második dalával tér vissza az oregoni Alexandra Savior, írja a LadygunnA Saving Grace az énekesnő második lemezén fog szerepelni, melynek megjelenési dátuma még ismeretlen.

A portlandi születésű Alexandra Savior 2017-ben jelentette meg első lemezét, a Belladonna of Sadness-t. A produceri munkálatokban és Savior első fellépéseiben Alex Turner, az Arctic Monkeys frontembere segédkezett. Két év után az előadó egyedül tért vissza.

alexandra savior új klipp
Alexandra Savior / Fotó: Joshua Abels

Danger Mouse és a 30th Century Records gondozásában megjelenő The Archer jövőre jelenhet meg. Savior új dalában, a Saving Grace-ben, a tőle megszokott Lana Del Ray-tónusban, de annál pszichedelikusabb, „álmodozóbb” stílusban hallhatjuk.

Arctic Monkeys: A zenekar, ami átírta a brit zenetörténelmet

Ha valami elmondható az Arctic Monkeys-ról, akkor az a sokszínűség. Bár leginkább az indie rock képviselőiként tartják őket számon, nagy kihívás lenne munkájukat egyetlen zenei műfajba sorolni. Minden egyes albumra más-más stílus jellemző, dalaikban a hiphop, rnb, garázs rock és még sok más zenei elem is megjelennek.

A klipet javarészt Savior rögzítette Las Vegasban, elmondása szerint azért itt, mert a dal narrátora is elmélkedő kedvében van, mintsem igazából élne. Mint mondta, nagyjából mindenki így viszonyul Vegashoz. A videót Joseph Bird rendezte.

Alexandra Savior – Saving Grace

‘Saving Grace’ is the second single off of Alexandra Savior’s new album titled The Archer. Directed by Joseph

Saviorral korábban a Hole énekese, Courtney Love is kollaborált. Akkor azt nyilatkozta róla, hogy egyszer még nagy név lesz. Nem ez az énekesnő első dala idén: június 14-én a Crying All The Time című szám is megjelent a közelgő lemezről.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból