Videó: Műpénisszel provokálta Alföldi Róbertet egy szélsőjobboldali aktivista

Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színészt műpénisszel provokálta egy szélsőjobboldali aktivista.

Szerda délelőtt, a TRIP hajón beszélgetett Alföldi RóbertKarácsony Gergely és néhány ellenzéki politikus a Fiatalokkal Budapest jövőjéről című rendezvényen. A 444 azt írja, hogy az esemény után a Duna-parton várta a színész-rendezőt a Vadhajtások nevű szélsőjobboldali portál egyik munkatársa, Bede Zsolt. Nem üres kézzel ment az eseményre, „ajándékot”, egy műpéniszt vitt a Nemzeti Színház egykori igazgatójának.

alföldi róbert műpénisz
Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója / Fotó: Földházi Réka

“Két fontos üzenetet hoztam” – kezdte el provokációját Bede. Hozzátette, “azt szeretném mondani, ezzel játsszatok, ne Budapesttel, jó.” Alföldi rezzenéstelen arccal reagált a helyzetre, noha humorosan megkérdezte, hogy hol vette az “ajándékot” Bede.

A szélsőjobboldali aktivista azzal zárta a provokációját, hogy “elég volt 20 év Demszky [Gábor], köszönjük, művész úr.”

10 év után ismét elkészült a kulturális elit lista: Nádas és Alföldi is az élen

A HVG számolt be az eredményekről, melynek előzménye 10 évvel ezelőtt volt. A felmérés során a magyar kulturális és tudományos élet 458 elismert tagja szavazott. Őket interjúvolták meg arról, hogy kiket tartanak a kortárs magyar kultúra legtekintélyesebb szereplőinek. Releváns megjegyezni, hogy a megkérdezettek csupán 14 nő nevét említették meg a 102 férfival szemben.

Bedének nem ez az első provokatív akciója, szeptember végén az MTVA vezérigazgatójához, Papp Dánielhez bejutott ellenzéki képviselők tárgyalását zavarta meg társaival. Közülük az egyik bohócjelmezbe öltözve, színes labdákkal dobálta meg őket. Korábban pedig Gulyás Márton és a Pesti Srácok beszélgetésén provokált.

Egy kormánypárti aktivista rózsaszín műpéniszt dugott Alföldi Róbert orra alá

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az aktivista távozása után a 444 tudósítója megkérdezte Alföldit, akar-e valamit hozzátenni. A színész-rendező mosolyogva azt mondta, hogy nem.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból