Alföldy Anna láthatóan élvezi a szingli életet Hajdú Péter nélkül

Alföldy Anna és Hajdú Péter fél évet voltak együtt, de láthatóan élvezi a szingli életet a modell.

Fél évet voltak együtt

Alfoldy Anna Hajdu Peter Scaled
Alföldy Anna / Fotó: A Modell Hivatalos Instagram-Oldala

A 25 éves modell, Alföldy Anna és Hajdú Péter nagyjából fél évig voltak együtt, majd úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A románc ugyan véget ért, de Alföldy nem búslakodik, élvezi a szingli életet. Ennek egyik jele, hogy olyan fotót posztolt nemrégiben, ami miatt biztosan visszasírja a modellt Hajdú Péter.

Hajdú Péter bánhatja, hogy szakítottak?

https://www.instagram.com/p/B8tUQe3F-c7/

Az Instagram-oldalára feltöltött képek tanúsága szerint Alföldy túltette magát a szakításon és nagyon jól érzi magát, írja a Blikk.

https://www.instagram.com/p/B1Q86MjIoR8

Egyébként nem ő az egyetlen magyar modell, aki szexizett nemrégiben. Palvin Barbara az Oscar utáni afterbulin mutatta meg bájait.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk