Egy erotikus modell keserű jogi vitába keveredett egy gazdag rajongó feleségével egy Tesla miatt, amelyet ajándékba kapott a férjtől.

A 24 éves, kanadai születésű Alice Irving számára nem ritka, hogy ajándékokat kapjon azoktól a férfiaktól, akik előfizetnek az erotikus online tartalmaira, de elmondása szerint a Tesla messze a “legőrültebb” ajándék, amit kapott, írja a DailyStar.

Az erotikus modell csak megemlítette, hogy szüksége van egy autóra, mire a régi feliratkozója közölte, hogy megajándékozza eggyel. Irving eleinte nem vette komolyan, de aztán kapott egy e-mailt, hogy az övé az autó, amit el kell vinnie a lakhelyéhez közeli Tesla központból.

Őszintén úgy gondolom, hogy bosszúból tette a felesége ellen

– jelentette ki a lány. A helyzet azután vált bonyolulttá, hogy a rajongó felesége tudomást szerzett az extravagáns ajándékról. “Azt hiszem, a felesége rájött, hogy sok pénzt ad nekem, ezért féltékeny lett, és el akart válni tőle” – magyarázta az OnlyFans-modell.

A válási folyamat során a feleség, miután megvizsgálta férje vagyonát, úgy döntött, hogy igényt tart a Teslára, és leveleket küldött a modellnek az ügyvédei által, amiben azt követelte, hogy vagy adja vissza az autót, vagy fizesse ki az árát. A férfi azonban sikeresen átruházta az autó tulajdonjogát magáról az OnlyFans-modell vállalkozására még azelőtt, hogy aláírták volna a válási papírokat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet