Múltidéző nu-metal a Dürer Kertben: jön az Alien Ant Farm, a SOil és a Local H

Kilencvenes, netán kétezres éveket idéző buliba tartasz? Most múltidézhetsz élő koncerten! Jön a múlt évtized három legmeghatározóbb nu-metal zenekara, az Alien Ant Farm, a SOil és a Local H a Dürerbe.

Vajon van olyan generáció, akik már főképp nem az eredeti Jackson-féle Smooth Criminalt ismerik, hanem az Alien Ant Farm feldolgozását?

Megkockáztatható. Az Alien Ant Farm legutóbbi albuma a 2015 elején kiadott Always And Forever névre hallgatott, és tavaly előtt bejelentették, hogy elkezdtek egy új korongon is dolgozni. Talán a magyar közönség lehet az egyik első szerencsés, aki új dalokat hall a kétezres évek elején befutott zenekartól.

A SOil legutóbb 2013-ban adott ki új albumot, majd tavaly jelentettek meg válogatást slágereik alternatív verzióikkal, ki nem adott számokkal és a Gimme Some Lovin feldolgozásával a The Spencer Davis Grouptól.

A koncerten olyan dalokat hallhatunk majd, mint az első mainstream sikert hozó albumukról származó Halo vagy Unreal.

A Local H neve két R.E.M.-dal kombinációjából származik: az Oddfellows Local 151 és a Swan Swan H összetétele.

Az illinois-i duót leginkább Bound to The Floor című számukról ismerhetjük, amely ’96-os As Good As Dead című album dala. Azóta az együttes hat lemezt jelentetett meg, 2017-ben pedig a Metallica hat turnéállomásának megnyitását tudhatták magukénak.

A három zenekar Európában turnézik együtt idén, hazánk után az Egyesült Királyságba látogatnak majd.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. február 26., 18 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: 5. 500 HUF early bird, 6. 500 HUF elővételben, a helyszínen 7. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk