Allan Grainger döbbenten vette érszre, hogy a neve hivatalosan "Alan" születési anyakönyvi kivonata szerint, annak ellenére, hogy két tetoválása is van a nevével.

A 61 éves férfi határozottan állítja, hogy a születési anyakönyvi kivonatának adatait kitöltő személy hibázott, és a papír ellenére két “L”-lel írandó a neve, írjaDailyStar.

A férfinek két tetoválása is van a helytelenül írt névvel, és állítása szerint anyja is többször emlékeztette arra, hogy két L van a nevében. 

A hibáról lánya, Mya készített videót, amit a TikTokra is feltöltött. A felvételen a férfi születési anyakönyvi kivonata látható, majd Allan tetoválása

Több kommentelő is mesélt a saját történetükről. Volt, aki egy kötőjelet talált a nevében a születési anyakönyvi kivonatán, de volt egy nő, aki azt hitte, Margaretnek hívták, de amikor férjhez ment, és szüksége volt a dokumentumra, döbbenten jött rá, hogy valójában Jeannek nevezték el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.