A 42 éves Allison Fluke-Ekrent 20 éves börtönbüntetés fenyegeti bűncselekményeiért, amelyek magukban foglalják az Iszlám Állam anyagi támogatását is.

Allison Fluke-Ekren bűnösnek vallotta magát a terrorizmus vádjában, miután elismerte, hogy vezette a Khatiba Nusaybah-t, az Iszlám Állam csak nőkből álló zászlóalját, amely körülbelül 100 nőből és lányból áll, írja a DailyStar.

A Khatiba Nusaybah már 10 évesen tanítja a tagokat, hogy használjanak gránátokat, automata fegyvereket és még öngyilkos öveket is. Annak ellenére, hogy bizonyos vádpontokban már bűnösnek vallotta magát, Fluke-Ekren elítélése a saját gyermekei ellen elkövetett különféle “kegyetlenségén” alapulhat.

Raj Parekh amerikai ügyész első asszisztense azt állítja, Allison Fluke-Ekren fiatal lányokat tanított gyilkosságra. “A terror útját vágta, saját gyermekeit a kegyetlenség kifürkészhetetlen mélységébe sodorta azzal, hogy fizikailag, pszichológiailag, érzelmileg és szexuálisan bántalmazta őket.”

A nő lánya szerint anyja gyakran verte, és előfordult az is, hogy a verés után maszturbálni kezdett a szobájában. Egy fia is felszólalt ellene, azt állítva, hogy a nő molesztálta, és anyját “szörnynek” nevezte, aki “szexuális élvezetből kínozza a gyerekeket”. Az ellene felhozott vádak ellenére Fluke-Ekren számos visszaélési vádat tagadott.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet