A szexrabszolgákat nevelő Allison Mack bűnösnek vallotta magát

A Smallville sorozat sztárja, Allison Mack bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt. Mack egy New York-i szexszekta tagjaként két nőt zsarolt meg.

A Reuters információi szerint Allison Mack színésznőt azzal vádolják, hogy Keith Raniere nevű társával éveken át zsaroltak nőket. A vád szerint titkos és kegyetlen szektát üzemeltetett, amelyben nőket bántalmaztak és kényszerítettek szexre.

allison mack szexrabszolga smallville
Allison Mack, a Smallville sztárja / Fotó: Spectrum News

Allison Mack az NXIVM névre keresztelt amerikai önsegítő szervezet fő beszervezőjeként dolgozott. E cégen keresztül több éven át számos nőt csábított hozzájuk, hogy aztán részt vegyen a szexrabszolgává nevelésükben.

Sajtóinformációk szerint az elcsábítani kívántak között több ismert is fellelhető.

A Smallville sztárjának a tegnapi nap, hétfőn a bíróságon kellett felelnie tettéért. Allison Mack a könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy az élet értelmét keresni, amikor csatlakozott az NXIVM szervezethez.

Szexmunka a 2010-es haiti földrengés alatt / ContextUs

A egy oknyomozója derített rá fényt, hogy három Oxfam szervezeti dolgozónak megengedték, hogy lemondjanak és négy másikat kirúgtak kötelességszegés miatt. Az elbocsátásra olyan vádakkal összefüggésben került sor, mint szexuális kizsákmányolás, pornográfia letöltése. Sőt, megfélemlítés is a földrengést követő borzalmas humanitárius körülmények közt. Az Oxfam még 2011-ben belső vizsgálatot indított, de soha nem került sor az elbocsátások indoklására.

 

“Mindig is azt hittem, hogy Keith Raniere segíteni akar az embereken. Tévedtem. Most már tudom, hogy másokkal együtt bűncselekményt követtünk el” – fogalmazott. Ha elítélik, minimum 15 éves börtönbüntetést kaphat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból