Ewan McGregor főszereplésével készült folytatás a Ragyogás című Stanley Kubrick-klasszikushoz Stephen King Álom doktor című regnyéből, írja a Dazeddigital.

A Mike Flanagan rendezésében készülő horror 40 évvel az eredeti film története után veszi fel a fonalat.

Ewan Mcgregor Álom Doktor
Jelenet Az Álom Doktor Című Filmbl / Fotó: Firstpost

Végeleges előzetest kapott Stanley Kubrick-klasszikus, a Ragyogás című pszichológiai horror folytatása, az Álom doktor. Az film a Stephen King által írt, azonos című regény alapján készült.

Jack Nicholson arcát kicserélték Jim Carrey-ére a Ragyogásban

A Ctrl Shift Face (Ctrl Shift Arc) YouTube-csatorna tette ki a videót, amiben a deepfake technológia segítségével Jim Carrey arca kelti életre Jack Torrance karakterét. A Samsung orosz laboratóriumában Leonardo Da Vinci festményét sikeresen átalakították a mesterséges intelligencia segítségével.

A történet főhőse az Ewan McGregor által játszott, már felnőtt Danny Torrance, aki eredeti változatban a bekattant Jack Nicholson kisfiaként szerepelt a filmben. Danny, egy Abra nevű lánnyal visszatér az egykori borzalmak helyszínére, az Overlook Hotelbe, hogy békére leljen végre.

via GIPHY

Felfedezhetőek hasonlóságok a két alkotás között, de rendező szerint az Álom doktornak megvan a saját stílusa.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A film szíve és lelke, és a valódi ok, amiért el akartuk készíteni, az a Dan és Abra között kibontakozó új történet[/perfectpullquote]

– mondta Flanagan.

Kubrick klasszikusában Jack Nicholson alakította az apát, aki feleségével és fiával az Overlook Hotel téli gondnoka lesz. A bezártság és az épület sötét titkai végül felemésztik a férfi józan eszét és felszínre kerülnek gyilkos hajlamai.

Doctor Sleep – Official Final Trailer (The Shining Sequel) Ewan McGregor

Danny Torrance returns home to the Overlook to face his past — and new foes — in this sequel to The Shining. Subscribe to IGN for more! http://www.youtube….

Az Álom doktor november 7-től kerül a hazai mozik műsorára.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet