Nagyon kínos pillanatokat okozott a nő vicce, aki álruhába öltözve lepte meg barátját. Amazon-futárnak öltözött, de az álca kicsit túl jól sikerült, mivel a férfi hosszú másodpercekig nem ismerte fel barátnőjét.

Először azt hitte, az átvételi papír az átverés

Niki és párja távkapcsolatban élnek, és a lány úgy döntött, meglepi a születésnapján. Sötét ruhába öltözött, sapkát, napszemüveget és maszkot húzott, és futárként jelent meg a férfi ajtajában.

A TikTokra feltöltött videón, amiről a 24.hu is írt, látszik, ahogy a férfi kijön a házból, aláírja a papírt, és már menne is dolgára, amikor meglátja barátnője autó mögül videózó húgát. A barát ekkor azt hiszi, az átverés az átvételi papír volt, amin aláírását az „itt írd alá kis pöcs” felirathoz kellett odabiggyesztenie.

Túl jól sikerült az álruhája

A két nő hisztérikusan nevet, miközben a baráton látszik, mennyire össze van zavarodva. A húg megkérdezte Niki felé mutatva, szerinte ki a futár, de a férfi csak vállat von, és kínosan integet barátnőjének.

TikTok

No Description

A kínos pillanatok csak akkor érnek véget, amikor Niki végre leveszi az álcául szolgáló sapkát és maszkot. Ekkor ismeri fel a lányt, átöleli és már a férfi is nevet a helyzeten.

Felültette, hazudott és az anyjával is felhívatta a randi után

Még a férfinek állt feljebb.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet