Borzalmas élményekkel indult a várva várt nászút.

Szörnyen kezdődött az álomnyaralása annak a brit házaspárnak, akik esküvőjük után nem sokkal útra keltek, hogy megkezdjék kiérdemelt nászútjukat. Az újdonsült feleség, Sonya Cunningham az egyhetes kikapcsolódás felé vezető úton kerített csak időt a hotel értékeléseinek átböngészésére, azonban amit ott látott, valósággal sokkolta.

A rengeteg negatív vélemény ellenére a páros mégis elment becsekkolni a szállodába, ahol szobájuk láttán nyilvánvalóvá vált: a sok vészjósló visszajelzés valósnak bizonyult.

“Undorító volt az egész hely, egy állatot sem tartanék ott, nem hogy a bőröndjeimet” – fakadt ki a feleség a The Sun brit lapnak. Hozzátette, “már attól is felfordult a gyomrom, hogy képes voltam egy ilyen helyet lefoglalni.”

Kapcsolódó cikk

Az OYO szállodalánchoz tartozó Alumhurst Hotel vezetősége szerint szobákkal az égvilágon semmi probléma nincs: mi több, azok szépek, tiszták és kellemes hangulatúak.

A visszajelzések azonban egyáltalán nem erről tanúskodnak.
A TripAdvisor nevű utazási platform listáján Blackpool 83 szállodájából az Alumhurst Hotel a 76. helyen szerepel, és az oldalon lévő 16 értékelés közül mindössze egyetlen pozitív, az összes többi egyöntetűen a legrosszabbakat részletezi.
A vélemények szerint a szobák tele vannak szeméttel, mocskosak, egyáltalán nincsenek takarítva. A vezetőség a panaszok ellenébe nem indítják el a pénzvisszatérítést, mindössze a lemondást ajánlják fel.

A The Sun felkereste a fent említett szállodaláncot, akiktől mindössze annyi válasz érkezett, hogy a megnevezett hotelt bezárták.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet