Követem Élet + Stílus Az Amazon Alexa alkalmazásának már érintés nélkül adható hangutasítás

Az Amazon Alexa alkalmazásának már érintés nélkül adható hangutasítás

Promóció

Az Amazon Alexa applikáció lehetővé teszi, hogy csupán hanggal irányíthatóak legyenek okoseszközeink, nyomógombok nélkül is.

Az Alexa kéz nélküli irányítást tesz lehetővé

Promóció
- Advertisement -

Az Amazon platform az újítások élharcosa, elindította a kiszállító robotokkal történő házhoz szállítást, felveszi a versenyt a Spotify alkalmazással és belevágott A Gyűrűk Ura-tévésorozat legyártásába is. Ezen kívül az Amazon folyamatosan harcol az ebook másolókkal is, akik a weboldalról lopják és sokszorosítják az ott kapható kiadványokat. 

Az Amazon egy kis újítást vitt az Alexa applikációba az iOS és Android rendszereken. Ennek köszönhetően nem lesz szükség többé arra, hogy a hangutasításokhoz nyomva tartsuk a képernyőn a kék gombot, írja a The Verge. Ez a szolgáltatás csak akkor működik, ha folyamatosan fut a program és meg van nyitva a telefonon.

Amazon Alexa / Fotó: Amazon

Az Amazonon számos olyan okostelefon található, amelyeken tökéletesen futtatható az Alexa, mint amilyen a OnePlus, a Motorola vagy a Sony termékei. A program elindításához elegendő a „Hey, Siri, nyisd meg az Alexa appot” utasítást kiadni az okostelefonnak és az applikáció elindul. Ha van beépített arcfelismerés, akkor hozzá sem kell érni a telefonhoz.

Már Windows-on is elérhető

A hangalapú irányítás hasznos azoknak a felhasználóknak, akik mindkét keze foglalt, illetve a mozgáskorlátozottak számára is könnyebbséget biztosít.

Az Amazonon egy randi appokat parodizáló alkalmazás dobtak piacra

Az Amazonon egy randi appokat parodizáló alkalmazást dobtak piacra Viccnek szánták az alkotók! Egy fiatal, kreatív csapat Los Angelesből úgy gondolta, tud még újat mutatni ezen a téren, és megalkották a digitális randizós applikációk méltó konkurenciáját az Amazon Dating-et, írja a Dazed .

A Windows alapú számítógépeken a múlt év óta elérhető az Alexa, illetve az Amazon zenei szolgáltatásán is kivitelezhető, hogy csupán hanggal lehessen elindítani a zeneszámokat.

Promóció
ForrásThe Verge
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3