Az Amazonon egy randi appokat parodizáló alkalmazást dobtak piacra

Azt gondoltad, hogy az randi appok kínálata már túltelített, hiszen ott van a Tinder, a Bumble, a Hinge és a Toffe? Megjelent valami teljesen új az Amazonon!

Viccnek szánták az alkotók!

Egy fiatal, kreatív csapat Los Angelesből úgy gondolta, tud még újat mutatni ezen a téren, és megalkották a digitális randizós applikációk méltó konkurenciáját az Amazon Dating-et, írja a Dazed.

amazon dating
Az Amazon randi oldala / Fotó: Amazon

A Thinko animációs stúdió munkatársai, Ani Acopian, Suzy Shinn és Morgan Gruer létrehozták az Amazon weboldalának segítségével,a  paródiának szánt randioldalukat, amin még prémium szolgáltatásokat is biztosítanak.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A készítők elárulták céljukat!

Az oldal, hasonlóan más ismerkedős oldalakhoz, egyedülállók számára biztosít lehetőséget, hogy megmutathassák magukat.

A Tinder bevezeti a pánikgomb funkciót, hogy biztonságban érezd magad

A Tinder bevezeti a pánikgomb funkciót Az online világban az emberek nem mindig azok, akiknek mondják magukat. Ez fokozottan igaz az online ismerkedés világában. A veszélyes helyzetek elkerülése érdekében a Tinder számos új biztonsági funkciót vezet be, többek között a pánikgombot, írja a Dazed .

Ami újdonság, hogy itt előre kínált randidátumokat lehet megadni illetve megvásárolni. Kiegészítve olyan opciókkal, mint a magasság vagy a preferált szeretetnyelv.

Ani Acopian a Twitteren osztotta meg elsőként a paródiának szánt projektet.

„Nincs ezzel célunk. Mindenki úgy használja, ahogyan szeretné, és remélhetőleg valami jó sül majd ki belőle” – árulta el az ötletgazda, az Amazon Dating applikációval kapcsolatban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból