Rengeteg ingyen filmet nézhetünk az Amazon streaming szolgáltatásával

Az Amazon IMDB TV szolgáltatása addiktív lehet, rengeteg jó filmet nézhetünk meg, teljesen ingyen. A filmrajongóknak igazi kánaán, ráadásul már nem csak asztali gépen lehet elérni, hanem iOS és Android eszközökön is.

Az idei évben az Amazon tulajdonú IMDB ingyenes streaming platformot indított útjára. Eleinte csak asztali gépeken lehetett nézni az ingyenes filmeket, de most végre iOS és Android eszközökön. Ha nincs Netflix vagy HBO GO előfizetésed, és nem bánod, ha egy-két reklám bezavar, akkor az IMDV TV tökéletes lesz a számodra. Bár könnyen mértéktelen sorozat-/filmnézés csapdájában találhatod magad.

Mackulay Calkuin
Ezt teljesen megértjük / Fotó: Mandatory

A szolgáltató már a Warner Bros., a Sony Pictures Entertainment és az MGM Stúdiókkal is felvette a kapcsolatot, hogy minél több minőségi filmet lehessen ingyen megtekinteni. Korábban a weboldal sztárokkal készített interjúkat, valamint rövid sorozatokat, de rájöttek, hogy a nézőket jobban érdekli a minőségi tartalom. Erre pedig most lehetőség is nyílt, köszönhetően a reklámoknak.

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve ( A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) -, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak.

A filmek között olyan címeket találunk, mint a Kaliforniai álom, A karate kölyök vagy A rejtély. A Paramount és a Lionsgate vállalatoknak köszönhetően pedig a Napos oldal vagy A tenger szívében filmeket is megtaláljuk a gyűjteményben. Ha készen állsz egy jó kis filmmaratonra, itt megtalálod az ingyenes sikerfilmeket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból