Johnny Depp biztonsági csapata szerint Amber Heard már másnap beismerte, hogy ő székelt Depp ágyába.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere rendkívüli médiaérdeklődésnek örvend, mindennap új részletek derülnek ki az ügyben. Depp egyik biztonsági őre tett tanúvallomást, és az elhíresült ágyba székelős esetről is mesélt, írjaBlikk.

Az eset Heard harmincadik születésnapi vacsorája után történt. A celebpár lakásában tartottak bulit, amire Depp késve érkezett, mert menedzserével tárgyalt. A színész állítása szerint akkori felesége a vacsora után verbálisan és fizikálisan bántalmazta, ami miatt Depp elhagyta a lakást aznap estére. 

Másnap Heard a Coachella fesztiválra utazott, de hagyott egy kis meglepetést férjének. Depp ugyanis arra ért haza, hogy széklet van a közös ágyukban, a férfi oldalán. A biztonsági őr elmondása szerint, aki elkísérte a nőt a fesztiválra, a színésznő másnap beismerte, hogy ő volt a tettes, és egy “rosszul elsült viccként” jellemezte az esetet. 

Később azonban Heard tagadta, hogy ő tette volna, és yorkshire terrier kutyáikat hibáztatta a színész ágyában talált székletért. A színész azért sem tartja ezt valószínűleg, mivel kistestű kutyákról van szó. “Együtt éltem azokkal a kutyákkal. Ismerem a sz*rukat. Nem a kutyák voltak”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet