Nézem Film Az amerikai lövöldözések miatt elhalasztják a The Hunt premierjét

Az amerikai lövöldözések miatt elhalasztják a The Hunt premierjét

Az amerikai lövöldözések hatására határozatlan időre elhalasztja a The Hunt premierjét a Universal, írja a Variety. A forgalmazó eddig a film marketingjét szüneteltette, azonban most még jobban megfontolták a döntésüket.

- Advertisement -

A Universal Pictures döntésének értelmében elmarad a The Hunt szeptember 27-re tervezett amerikai premiere. A film marketingje az országban történt tömegmészárlásokra tekintettel már korábban parkolópályára került. Végül a film sem kerül mozikba.

Justin Hartley és Emma Roberts a The Hunt c. filmben / Fotó: Universal Pictures

A forgalmazó közleményében azt írja, kiállnak a filmkészítőik mellett és továbbra is nagyszerű alkotókkal dolgoznak együtt. Ahogy ennek a társadalmi thrillernek az esetében is, amit sajnos egyelőre nem jó alkalom megjelentetni. A döntést a film alkotóival közösen egyeztetve hozták meg.

Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és rasszista is

Az amerikaiakra károsnak és borzasztónak nevezte Hollywood pénteki beszédében Donald Trump. Szerinte az elitek általában követendő példák, de Hollywood ot nem nevezi annak, mert rasszista és az ország ellen dolgozik. Ezt annak apropóján mondta, hogy három amerikai államban is lövöldöztek.

Bár a vállalat nem említi meg, de a döntést nem sokkal azután hozták meg, hogy Donald Trump rasszistának nevezte Hollywoodot – éppen a szóban forgó filmre utalva. a The Hunt főszereplői Justin Hartley és Emma Roberts, a rendező Craig Zobel. 

The Hunt Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official The Hunt trailer starring Hilary Swank! Let us know what you think in the comments below. ► Sign up for a Fandango FanAlert for The Hunt: https://www.fandango.com/the-hunt-2019-219413/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

A szatirikus történet szerint az amerikai elit szabadidős elfoglaltságként szabadon vadászik a társadalom ,,rosszalló” rétegére.

Promóció
ForrásVariety

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

Szőrtelenítés a 9. hónapban? Kisgyerekkel pisilni menni egy bevásárlóközpontban? Már mindenre is van megoldás a hölgyek számára!

Az Instagram cenzúrázza a Photoshoppolt képeket

Ha nem figyelsz oda az Instagram-képeidre, akkor könnyen a cenzúra áldozatává válhatsz.

10 jel, hogy a barátod már többet szeretne tőled, mint barátzóna

Barátzóna vagy van esélyed többre is? Úgy érzed, a barátod egy ideje másképpen közelít hozzád? A cikk segíthet eligazodni, hányadán álltok egymással.

Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

Jennifer Lopez és Kendall Jenner a Versace új kampányában szerepelnek.

Mutatunk 10 olcsó és környezetbarát háztartási trükköt

Végre rászántad magad a takarításra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a gumikesztyűt is felhúztad, amikor rájössz, hogy kifogyott az a bizonyos tisztítószer?

ez is érdekeltéged
<3