Az amerikai lövöldözések hatására határozatlan időre elhalasztja a The Hunt premierjét a Universal, írja a Variety. A forgalmazó eddig a film marketingjét szüneteltette, azonban most még jobban megfontolták a döntésüket.

A Universal Pictures döntésének értelmében elmarad a The Hunt szeptember 27-re tervezett amerikai premiere. A film marketingje az országban történt tömegmészárlásokra tekintettel már korábban parkolópályára került. Végül a film sem kerül mozikba.

Justin Hartley és Emma Roberts a The Hunt c. filmben / Fotó: Universal Pictures

A forgalmazó közleményében azt írja, kiállnak a filmkészítőik mellett és továbbra is nagyszerű alkotókkal dolgoznak együtt. Ahogy ennek a társadalmi thrillernek az esetében is, amit sajnos egyelőre nem jó alkalom megjelentetni. A döntést a film alkotóival közösen egyeztetve hozták meg.

Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és rasszista is

Az amerikaiakra károsnak és borzasztónak nevezte Hollywood pénteki beszédében Donald Trump. Szerinte az elitek általában követendő példák, de Hollywood ot nem nevezi annak, mert rasszista és az ország ellen dolgozik. Ezt annak apropóján mondta, hogy három amerikai államban is lövöldöztek.

Bár a vállalat nem említi meg, de a döntést nem sokkal azután hozták meg, hogy Donald Trump rasszistának nevezte Hollywoodot – éppen a szóban forgó filmre utalva. a The Hunt főszereplői Justin Hartley és Emma Roberts, a rendező Craig Zobel. 

The Hunt Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official The Hunt trailer starring Hilary Swank! Let us know what you think in the comments below. ► Sign up for a Fandango FanAlert for The Hunt: https://www.fandango.com/the-hunt-2019-219413/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

A szatirikus történet szerint az amerikai elit szabadidős elfoglaltságként szabadon vadászik a társadalom ,,rosszalló” rétegére.