Nézem Film Az amerikai lövöldözések miatt elhalasztják a The Hunt premierjét

Az amerikai lövöldözések miatt elhalasztják a The Hunt premierjét

Promóció

Az amerikai lövöldözések hatására határozatlan időre elhalasztja a The Hunt premierjét a Universal, írja a Variety. A forgalmazó eddig a film marketingjét szüneteltette, azonban most még jobban megfontolták a döntésüket.

Promóció

A Universal Pictures döntésének értelmében elmarad a The Hunt szeptember 27-re tervezett amerikai premiere. A film marketingje az országban történt tömegmészárlásokra tekintettel már korábban parkolópályára került. Végül a film sem kerül mozikba.

Justin Hartley és Emma Roberts a The Hunt c. filmben / Fotó: Universal Pictures

A forgalmazó közleményében azt írja, kiállnak a filmkészítőik mellett és továbbra is nagyszerű alkotókkal dolgoznak együtt. Ahogy ennek a társadalmi thrillernek az esetében is, amit sajnos egyelőre nem jó alkalom megjelentetni. A döntést a film alkotóival közösen egyeztetve hozták meg.

Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és rasszista is

Az amerikaiakra károsnak és borzasztónak nevezte Hollywood pénteki beszédében Donald Trump. Szerinte az elitek általában követendő példák, de Hollywood ot nem nevezi annak, mert rasszista és az ország ellen dolgozik. Ezt annak apropóján mondta, hogy három amerikai államban is lövöldöztek.

Bár a vállalat nem említi meg, de a döntést nem sokkal azután hozták meg, hogy Donald Trump rasszistának nevezte Hollywoodot – éppen a szóban forgó filmre utalva. a The Hunt főszereplői Justin Hartley és Emma Roberts, a rendező Craig Zobel. 

The Hunt Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official The Hunt trailer starring Hilary Swank! Let us know what you think in the comments below. ► Sign up for a Fandango FanAlert for The Hunt: https://www.fandango.com/the-hunt-2019-219413/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

A szatirikus történet szerint az amerikai elit szabadidős elfoglaltságként szabadon vadászik a társadalom ,,rosszalló” rétegére.

ForrásVariety
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3