Az amerikai lövöldözések hatására határozatlan időre elhalasztja a The Hunt premierjét a Universal, írja a Variety. A forgalmazó eddig a film marketingjét szüneteltette, azonban most még jobban megfontolták a döntésüket.

A Universal Pictures döntésének értelmében elmarad a The Hunt szeptember 27-re tervezett amerikai premiere. A film marketingje az országban történt tömegmészárlásokra tekintettel már korábban parkolópályára került. Végül a film sem kerül mozikba.

The Hunt Universal Donald Trump 2
Justin Hartley És Emma Roberts A The Hunt C. Filmben / Fotó: Universal Pictures

A forgalmazó közleményében azt írja, kiállnak a filmkészítőik mellett és továbbra is nagyszerű alkotókkal dolgoznak együtt. Ahogy ennek a társadalmi thrillernek az esetében is, amit sajnos egyelőre nem jó alkalom megjelentetni. A döntést a film alkotóival közösen egyeztetve hozták meg.

Donald Trump szerint Hollywood veszélyes az országára nézve és rasszista is

Az amerikaiakra károsnak és borzasztónak nevezte Hollywood pénteki beszédében Donald Trump. Szerinte az elitek általában követendő példák, de Hollywood ot nem nevezi annak, mert rasszista és az ország ellen dolgozik. Ezt annak apropóján mondta, hogy három amerikai államban is lövöldöztek.

Bár a vállalat nem említi meg, de a döntést nem sokkal azután hozták meg, hogy Donald Trump rasszistának nevezte Hollywoodot – éppen a szóban forgó filmre utalva. a The Hunt főszereplői Justin Hartley és Emma Roberts, a rendező Craig Zobel. 

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A szatirikus történet szerint az amerikai elit szabadidős elfoglaltságként szabadon vadászik a társadalom ,,rosszalló” rétegére.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet