A két hírességet egy tüntetésről vitték el. A #metoo mozgalomnak is új lökést adó ügy természetesen számos hírességnél is kiverte a biztosítékot

Hirdetés

Az Egyesült Államokban elég nagy balhé van most Brett Kavanaugh személye kerül, akit a Legfelsőbb Bíróság egyik tagjának jelöltek, közben viszont több nő is megvádolta szexuális zaklatással – írja a Nuus.

A deréktetovált lány: Botránkozva nevetünk – Tudósítás / ContextUs

Fél nyolckor a Loftban kezdődött az Amy Schumer: A deréktetovált lány bemutatója. A terem átjárós volt, nagy volt a hangzavar, de a három hölgy igyekezett fenntartani a figyelmet. Kormos Anett és Ráskó Eszter beszélgettek a könyvről, az utolsó pillanatban ugrott be moderátornak Molnár Berta Eleonóra, aki egyben a könyv fordítója is.

A #metoo mozgalomnak is új lökést adó ügy természetesen számos hírességnél is kiverte a biztosítékot, többek között Amy Schumer humorista és Emily Ratajkowski modell is részt vett nemrég egy tüntetésen, amin le is tartóztatták őket.

Today I was arrested protesting the Supreme Court nomination of Brett Kavanaugh, a man who has been accused by multiple women of sexual assault. Men who hurt women can no longer be placed in positions of power. Kavanaugh’s confirmation as a Justice of the Supreme Court of the United States is a message to women in this country that they do not matter. I demand a government that acknowledges, respects and supports women as much as it does men.

799.2k Likes, 10k Comments – Emily Ratajkowski (@emrata) on Instagram: “Today I was arrested protesting the Supreme Court nomination of Brett Kavanaugh, a man who has been…”

A bírót a felhozott vádak ellenére is továbbszavazta első körben az élethosszig tartó tisztségről döntő testület, és Donald Trump elnök is kitartóan támogatja.

This today, then #ERA

226.1k Likes, 4,936 Comments – @amyschumer on Instagram: “This today, then #ERA”

Ratajkowski az Instagramon erre azt írta, hogy ha az ország legfontosabb ügyeiben a végső szót kimondó Legfelsőbb Bíróságnak ilyen tagja lehet, az egyértelműen jelzi, hogy mennyire tisztelik a nőket az országban. Kavanaugh ellen az egyik vád az, hogy fiatal korában több társával együtt megpróbáltak megerőszakolni egy lányt.

Hirdetés