Amy Schumert, Regina Hallt és Wanda Sykes-t várhatóan a Good Morning America műsorban fogják hivatalosan megnevezni, mint a 2022-es Oscar-gála házigazdái.

A 2022-es Oscaron rajongói szavazás is lesz a legjobb filmről

Amy Schumer, Regina Hall és Wanda Sykes lesznek a 94. Oscar-díjátadó műsorvezetői – jelentette a Variety hétfőn. A női komikus- színészhármas – akiket várhatóan kedden jelentenek be hivatalosan a Good Morning America műsorában – 2018 óta a műsor első házigazdája lesznek, írja a The Guardian.

Schumer, Hall és Sykes feladata, hogy némi kedvet csináljanak egy olyan műsorhoz, amelynek nézettsége az elmúlt években megbukott. A tavalyi, a Los Angeles-i Union Station állomáson tartott, nagyszabású ünnepség nézettsége több mint felére esett az előző évhez képest, ami maga is rekordmélység volt.

Az Akadémia hétfőn bejelentette, hogy a Twitter-felhasználók szavazhatnak kedvenc filmjeikre, függetlenül attól, hogy jelölték-e az #OscarsFanFavorite hashtaggel. A március 3-ig legtöbb szavazatot kapott film a március 27-i ünnepségen kap elismerést, és három Twitter-felhasználót választanak ki, akik részt vehetnek a 2023-as Oscar-gálán.

Amy Schummerrel, Regina Hall-lal és Wanda Sykes-szal próbálják növelni az Oscar-gála nézettségét

Egyelőre nem világos, hogyan fog működni az idei ceremónia – a Variety szerint Will Packer, az idei díjátadó új producere egy háromfelvonásos szerkezetet képzelt el – és a műsorvezetők közül senki sem beszélt nyilvánosan a munkáról. 

Schumer, aki a 10 epizódos Hulu Life & Beth sorozatának főszereplője lesz még ebben az évben, 12 fő Emmy-díjat nyert. Hall, aki Packer Girls Tripjében is szerepelt, feltűnt a Scary Movie-filmekben, szerepelt a Black Monday sorozatban, és olyan filmekben játszott, mint a The Hate U Give és a Little. Sykes egy veterán stand-up komikus és író, 1999-ben nyerte el első Emmy-díját a The Chris Rock show írásáért, és a Curb Your Enthusiasm, a New Adventures of Old Christine és a Black-ish című filmekben játszott szerepeiről ismert.

A 2022-es Oscar-díj jelöltjeiről ebben a cikkben írtunk.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet