Hallgatom Amy Winehouse-ból is bazári majom hologramot csinálnak

Amy Winehouse-ból is bazári majom hologramot csinálnak

Promóció

Mi a közös Roy Orbisonban, Whitney Houstonban, MaTupacben, Ronnie James Dioban és Amy Winehouse-ban? Hát, hogy haláluk után mindannyian pénzéhes menedzserek/rokonol áldozatai lettek, és hologramként parádéztatják őket.

Promóció
- Advertisement -

Amy Winehouse hologramja 2019-ben indul világkörüli turnéra. A “fellépések” úgy néznek majd ki, hogy egy zenekar élőben tolja az alapokat, erre jönnek rá Winehouse slágereinek újrakevert éneksávjai, és a 27 évesen elhunyt énekesnő holgramja, ami ott fog villódzni a színpadon. A szörnyűséget egy Base Hologram nevű cég viszi színpadra Winehouse apja, Mitch jóváhagyásával, aki a turnét egy álom beteljesülésének nevezi.

Ismét színpadon látni a lányom olyan élmény, amit nem tudok szavakba önteni.

A turné bevétele elméletileg a drogmegelőzésre szakosodott Amy Winehouse alapítványhoz folyik majd be.

Korábban sosem látott fotók kerültek elő Amy Winehouse-ról, amelyeket legjobb barátja készített

A kör ász a két fiatal Winehouse élete végéig szóló barátságának a szimbóluma lett. Tartós, szívmelengetően közeli, plátói baráti kapcsolat volt az övék. Blake Wood szemtanúja volt Amy legnehezebb pillanatainak is. – meséli Wood. Ezen a sztorin kívül volt más sorsszerű egybeesés is, ami miatt a két fiatal egymás barátságára volt teremtve.

A 75-110 perces előadásokból álló turné terve nem új, 2017-ben szerették volna elindítani, de akkor még a technológia nem állt olyan szinten, hogy megvalósítható lett volna.

Amy Winehouse – Back To Black

Get AMY OST now: http://po.st/AMYOST3 Listen back to ‘Frank’, ‘Back To Black’, and ‘Lioness: Hidden Treasures’, the Amy Winehouse albums, now: http://po.st/AmyWSpotify Get Amy Winehouse At The BBC: http://po.st/gZgwDm | Amazon http://po.st/4awZ14 The estate of Amy Winehouse is donating the record royalties it receives from the sale of this box set to the Amy Winehouse Foundation.

Bezzeg az ELF, a Rainbow és a Black Sabbath énekeseként és szólózenekarával is világhírű Ronnie James Dio hologramturnéját tavaly decemberben elindították. Bár ne tették volna. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3