Mi a közös Roy Orbisonban, Whitney Houstonban, MaTupacben, Ronnie James Dioban és Amy Winehouse-ban? Hát, hogy haláluk után mindannyian pénzéhes menedzserek/rokonol áldozatai lettek, és hologramként parádéztatják őket.

Hirdetés

Amy Winehouse hologramja 2019-ben indul világkörüli turnéra. A “fellépések” úgy néznek majd ki, hogy egy zenekar élőben tolja az alapokat, erre jönnek rá Winehouse slágereinek újrakevert éneksávjai, és a 27 évesen elhunyt énekesnő holgramja, ami ott fog villódzni a színpadon. A szörnyűséget egy Base Hologram nevű cég viszi színpadra Winehouse apja, Mitch jóváhagyásával, aki a turnét egy álom beteljesülésének nevezi.

Ismét színpadon látni a lányom olyan élmény, amit nem tudok szavakba önteni.

A turné bevétele elméletileg a drogmegelőzésre szakosodott Amy Winehouse alapítványhoz folyik majd be.

Korábban sosem látott fotók kerültek elő Amy Winehouse-ról, amelyeket legjobb barátja készített

A kör ász a két fiatal Winehouse élete végéig szóló barátságának a szimbóluma lett. Tartós, szívmelengetően közeli, plátói baráti kapcsolat volt az övék. Blake Wood szemtanúja volt Amy legnehezebb pillanatainak is. – meséli Wood. Ezen a sztorin kívül volt más sorsszerű egybeesés is, ami miatt a két fiatal egymás barátságára volt teremtve.

A 75-110 perces előadásokból álló turné terve nem új, 2017-ben szerették volna elindítani, de akkor még a technológia nem állt olyan szinten, hogy megvalósítható lett volna.

Amy Winehouse – Back To Black

Get AMY OST now: http://po.st/AMYOST3 Listen back to ‘Frank’, ‘Back To Black’, and ‘Lioness: Hidden Treasures’, the Amy Winehouse albums, now: http://po.st/AmyWSpotify Get Amy Winehouse At The BBC: http://po.st/gZgwDm | Amazon http://po.st/4awZ14 The estate of Amy Winehouse is donating the record royalties it receives from the sale of this box set to the Amy Winehouse Foundation.

Bezzeg az ELF, a Rainbow és a Black Sabbath énekeseként és szólózenekarával is világhírű Ronnie James Dio hologramturnéját tavaly decemberben elindították. Bár ne tették volna. 

Hirdetés