A Gollamot játszó Andy Serkis rendezheti a Venom második részét

Contextus

Contextus

A Tom Hardy főszereplésével készülő Venom 2 lehetséges rendezői között felmerült a Gyűrűk ura Gollamja, Andy Serkis neve is, írja a Joblo.

A Ruben Fleischer rendezte Venom Tom Hardy főszereplésével több mint 822 millió dollár bevételt szerzett a világ mozipénztáraiban, és ez felbátorította a Sony-t, hogy belevágjon a Venom 2-be is.

Andy Serkis a Theresa May parodizálása mellett a rendezésbe is belekóstolt / Fotó: Evening Standard

Fleischer viszont átnyergelt a Zombieland 2 – A második lövés stábjához mint rendező.

A hírek szerint a Maugli rendezője és a Gyűrűk ura színésze, Andy Serkis kerülhet a kamerák mögé rendezőként a Tom Hardy legújabb kalandjait bemutató filmben.

A források szerint Andy egy találkozó miatt repült Los Angelesbe, hogy tárgyaljon a Sony-val, mint az egyik filmkészítő a lehetséges rendezőjelöltek közül.

via GIPHY

A Venom története szerint Eddie Brock oknyomozó riportert testét hatalmába keríti Venom, a földönkívüli szimbióta és ezáltal szupererőre tesz szert.

Tom Hardy elárulta: ez a véleménye a Venom című új filmjéről

Még el sem kezdődtek a forgatások, amikor azt emlegették, talán Pókember is feltűnhet a Sony legújabb Pókember nélküli Pókember filmjében, a Venomban, aztán többször felmerült a pletyka, miszerint Tom Hollandet látták a forgatáson, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

A Venom első részében Tom Hardy mellett olyan színészeket láthattunk még, mint Michelle Williams, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből ismert Riz Ahmed vagy Woody Harrelson, aki ugyan csak a film stáblistáján tűnt fel, de bizonyára a folytatásban több filmidőt kap majd.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > A Gollamot játszó Andy Serkis rendezheti a Venom második részét
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból