Andy Vajna barátai négy évvel a producer halála után is rendszeresen emlékeznek meg róla.

Dudás Viktor filmszakértő szoros barátságot ápolt Andy Vajnával, emellett egy évig beosztottként is dolgozott a producernek. “Gáláns volt, nem sajnálta ilyenkor a pénzt, de a hétköznapokban egyáltalán nem szórta. Jótékonyságra azonban mindig adományozott, de ezzel nem szeretett kérkedni” – idézte Dudást a Blikk.

Sokan próbálták őt figyelmeztetni vagy óva inteni bizonyos dolgoktól, de ő soha nem volt hajlandó feláldozni a saját boldogságát semmiért vagy senkiért. (...) Olyan ember volt, aki ment a maga feje után, mondhatott bárki bármit

– emlékezett vissza a filmszakértő, aki szerint a producert Vajna Timitől is féltették, mivel attól tartottak, a kapcsolatuk nem fog jó fényt vetni rá. 

Piroch Gábor kaszkadőr is gáláns emberként ismerte meg Andy-t, akinél 7 éven keresztül lakott Amerikában, majd Magyarországon is rendszeres vendég volt a producer házában. 

Tudtam, hogy több egészségi problémája van, de teljes orvosi stábja volt, akik folyamatosan kezelték. Muszáj volt, mert munkamániásként csak így tudott dolgozni

– árulta el, hozzátéve, hogy “azt gondolom, szerencsés volt, hiszen mindezek ellenére élete végéig aktív lehetett, és szenvedés nélkül tudott távozni”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet