Anna Nicole Smith a világ egyik legismertebb modelljeként 2007-ban hunyt el túladagolásban. Egykori barátnője, Courtney Love első találkozásukról emlékezett meg.

Csillogás és tragédiák

Anna Nicole Smith eredetileg Vickie Lynn Hogan néven született. Sztriptízbárban is dolgozott egy ideig, majd a Playboy kezdet el foglalkoztatni. 1993-ban ő lett az év Playmate-je, később több filmben is szerepelt, például a Csupasz pisztoly harmadik részében. Magánélete szerencsétlenül alakult, 20 éves fia kislánya születetése után három nappal halt meg.

Anna Nicole Smith
/ Fotó: Guess

A hír után Smitht idegösszeroppanás miatt szállítottá kórházba. Több házasságot is kötött: az egyiket egy idős texasi olajmilliárdossal, akinek halála után sikertelenül pereskedett az óriási vagyonért a milliárdos fiával. Később egykori ügyvédjével is egybekelt.

Anna Nicole Smith súlyos gyógyszerfüggőségben szenvedett, halála után 44 különböző szert találtak hotelszobájában. Ezek között opiát és nyugtató egyaránt akadt.

A 39 éves Smith a halál beállta előtt hosszú ideig öntudatlanul feküdt, annyira legyengülve, hogy még az ágyán felülni se tudott.

A kérdéses fotó

Courtney Love énekes, Kurt Cobain egykori párja a napokban tett közé néhány Smithel közös képet. A találkozásukról emlékezett meg, ami a 2004-es Word Music Award után készült, írja a Dazed.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Love nem emlékszik arra, hogy pontosan hol kötöttek ki. Az after-parti szerinte „valami gazdag fickónál” kötöttek ki. Itt fotózták le őket, ahogy együtt cigiznek és pózolnak a bulin.

Kurt Cobain: A ’90-es évek kelletlen stílusikonja / ContextUs

Ahogy a Nirvana mind zenéjében, mind az általa képviselt életérzésben meghódította a világot, Cobain látszólag nemtörődöm stílusérzéke is felhívta magára a figyelmet, követőkre talált. És most, húsz évvel később is reneszánszát éli. Az indie-rock és a punk hamvaiból felemelkedő grunge önreflexív dalszövegeivel, gitárzenéjével és ikonjai öltözködésével definiálta önmagát.

Love gyönyörű, misztikus szépségnek írta le Smitht, aki megismerkedésükkor vattacukorral kínálta meg.  Az énekes óriási és értelmetlen veszteségnek tartja a modell halálát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk