Egy UFO-szakértő azt állította, hogy az idegenek „mindig is itt voltak”, és valójában az óceánunk alatt élhetnek – ez az, ami megvédte őket a bolygó bajaitól az évek során.

Anna Whitty, az UFO’s: A Fundamental Truth szerzője úgy véli, hogy az idegenek valójában egyszerűen emberek – de egy nagyon fejlett formájuk, írja a DailyStar.

Az állítást Dr. Shirley Wright, Albert Einstein egykori kollégája tanúvallomása alapján fogalmazta meg, aki elmondta, hogy interjút készített az 1947-es roswelli baleset helyszínén talált idegenekkel. Az interjú, amelyben azt állította, hogy az idegenek azt kérdezték, „milyen messzire jutottak el az óceánba” az emberek, egy új dokumentumfilmben szerepel a titokzatos incidensről.

Ha igaz, amit Shirley mondott, akkor valószínűbb, hogy az idegenek valahonnan a tenger vagy barlangok alól származnak, nem pedig egy másik bolygóról

– mondta Whitty az interjúval kapcsolatban.

Az űrlény-kutató úgy gondolja, ezek a “földönkívüliek” egyszerű emberek lehetnek, csak sokkal fejlettebbek nálunk. Ezt azzal magyarázza, hogy sok bizonyíték van arra, hogy a bolygónkon néhány ezer évente kataklizma volt. 

„Ha a felszínen élő embereket több ezer évenként visszaállítják a kőkorszakba, és ezek az emberek olyan helyen vannak, ahol jobban védettek, mert a föld alatt vannak, akkor a technológia és az intelligencia terén való fejlődésük felfelé ívelő pályán folytatódik, míg a miénk újraindul.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet