Követem Design Anna Wintour elmondta, miért visel szinte mindig napszemüveget

Anna Wintour elmondta, miért visel szinte mindig napszemüveget

Promóció

A Vouge ikonikus főszerkesztője alig látható nyilvánosság előtt napszemüveg nélkül. Persze híresség lévén ez nem igazán tűnik fel. Bár sokan nem tudják, az ok mögött nem kizárólag a rejtőzködés áll.

Promóció
- Advertisement -

Anna Wintour nem csak fül alá érő, akkurátusan levágott hajviseletéhez ragaszkodik, hanem hatalmas, fekete napszemüvegéhez is. Az elmúlt években számos paparazzi-kép készült róla, alig néhány napszemüveg nélkül. A sztárok sokszor kénytelenek elrejteni arcukat, hogy a kíváncsi tekintetektől megóvják magukat, de Anna Wintour nem csupán ennek okán rejti el a szemeit.

Nem mutatja, milyen a hangulata / Fotó: Giphy

Mindegy, hogy süt a Nap vagy esik az eső, kültér vagy beltér, a Vogue főszerkesztője biztos, hogy nem hagyja otthon napszemüvegét. A CNN-nek elmondta, ennek az egyik oka, hogy ha beteg, amilyen az interjú napján is volt, nem szeretné mutogatni fáradt szemeit, inkább eltakarja őket. Valamint azt sem mindig köti az emberek orrára, milyen a hangulata.

Fellini Rómája adta a kezdőlökést a paparazzo fotók kibontakozásának

Annyit lehet tudni, hogy a paparazzo szót először Federico Fellini Édes élet című filmjében használták először. A filmben Marcello Mastroianni egy kiábrándult riportert alakít, aki egy pletykalapnak keres éjszakánként újabb és újabb témát. Ebben segít neki partnere, Paparazzo, a fotós. Ott terem mindenhol, a leglehetetlenebb helyzetekben készít képeket.

Mivel Wintour a divatipar egyik meghatározó alakja, eddig sokan úgy hitték, az állandó napszemüveghordás csupán divathóbort. Az tény, hogy a megjelenésen sokat segít, de legalább itt a bizonyíték, hogy a rideg megjelenésű főszerkesztő is ugyanolyan ember, mint mi. Neki is lehetnek rossz napjai.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3