Annie Marshall már több mint egy éve gyomorfájdalmaktól szenvedett, és miután több orvosnak sem sikerült a rejtélyes betegség nyomára bukkannia, egy Facebook-felhasználó jött rá a megoldásra.

Annie Marshall 2020 márciusa óta, egy ételmérgezést követően folyamatos fájdalmak között élt. Az orvosok gasztroparesis-szel diagnosztizálták, de semmilyen kezelés sem használt, írjaDailyStar.

A gyomor fél óra alatt kell, hogy teljesen kiürítse magát, de az enyém négy óra után 0%-ban ürült ki

– magyarázta Marshall.

Miután számtalan orvost és kezelést kipróbált, de senki sem jött rá, mi okozza a panaszait, a lány végső elkeseredettségében egy Facebook-csoportban osztotta meg a történetét. 

Nem sokkal ezután egy nő kereste meg, aki azt javasolta neki, hogy nézzen utána a MALS-szindrómának. A ritka betegség, amely során az artéria és az idegek a has felső részén található emésztőszervekhez nyomódnak, ezzel elzárva az oxigént a hasi szervektől, ezzel komoly gyomorfájdalmakat okozva. 

A Facebook-felhasználó 20 éve dolgozik nővérként, és ő maga is szenvedett a betegségben. Marshallt egy ultrahang-vizsgálat során pozitívra tesztelték a szindrómára Londonban, és most arra vár, hogy a világ legjobb MALS-szakértője megműtse Connecticutban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet