Az elmúlt években napjaink részévé vált a rendszeres fertőtlenítés, ennek számos módja létezik, köztük olyan is, amelyet könnyen elkészíthetünk otthon, néhány hozzávaló segítségével.
Tisztaság, frissesség és higiénia – egy kalap alatt elérhető ezzel a saját kezűleg is elkészíthető spray-vel, aminek minden otthonban ott lenne a helye. Természetes összetevőkből áll, melyek elpusztítják a kórokozókat, fertőtlenítő hatásúak és higiénikussá varázsolják a lakás bármely szegletét, ráadásul a bolti tisztítószerek erős vegyszer szaga nélkül. Nemcsak jó, de olcsóbb is, mint bármely szintetikus termék!
  • Hozzávalók:
    – 3 bögre víz
    – ½ bögre ecet
    – 15 csepp levendula vagy teafaolaj

Kapcsolódó cikk

Egy szórófejes flakonban keverjük össze a vizet és az ecetet. Az ecet természetes antibakteriális hatással rendelkezik, megöli a gombákat is, garantáltan tisztán tartja az otthonodat. Végül csepegtesd hozzá az illóolajat, akár mindkettő fajtát egyszerre is használhatod. Zárd le a flakont, rázd fel benne a folyadékot és már használhatod is. Nincs szükség arra sem, hogy letöröld, hiszen a spray megszárad a levegőn. Töröld át vele a konyhaszekrényt, a kilincseket vagy használd a fürdőszobában! Gyerek- és állatbarát készítmény!

A cikk a Bright Side angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet