Egy repülő kényszerleszállást hajtott végre a New York-i LaGuardia repülőtéren, miután egy nő utastársa fényképezőgépét bombának nézte.

Bombának nézte a fényképezőgépet

Férjével és gyermekeivel utazott a nő, aki arra lett figyelmes, hogy utastársa képeket nézeget antik fényképezőgépekről. A képekről azonban azt hitte, bombagyártáshoz használja őket. A 24.hu leírása alapján a nő akkor esett igazán kétségbe, mikor a férfi elővette táskájából régi fényképezőgépét, ugyanis úgy gondolta, az valójában robbanóanyag.

Az utas azonnal értesítette a személyzetet, és rövidesen a pilóta kényszerleszállást hajtott végre. A repülőgépet felfújható csúszdákkal ürítették ki, mind a 78 utast, mind a 4 tagú személyzetet sérülések nélkül evakuálták.

Több órán át őrizetben tartották a terroristának hitt férfit

A terroristának nézett férfinek arccal lefelé kellett lefeküdnie a kifutópályára, megmotozták, a táskáit lefoglalták és átkutatták. Ezután kiderült, hogy a férfinél csupán egy gördeszka és egy antik fényképezőgép volt.
A férfit több órán át őrizetben tartották, mielőtt meg tudták állapítani, hogy nem történt bűncselekmény és elengedhették a férfit.

Kivették a reptéri sorból Riz Ahmed Emmy-díjas színészt, mert terroristának nézték

Olyan filmekben szerepelt, mint az Aznap éjjel, amiért Emmy-díjat kapott, a Star Wars: Zsivány Egyes, Éjjeli féreg vagy éppen a tavalyi Venom.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet