Antisocial: a közösségi háló magánya

Mike Campau projektje egy közösségi háló-disztópia. A Facebook és a többi Óriás dekadenciája reflexió a magányra és az elidegenedésre, amelyet a virtuális valóság az emberek életébe hozott.

Az amerikai designer, Mike Campau Antisocial című sorozata a közösségi háló nagyjainak, a Facebook, a Twitter, a Snapchat vagy épp a LinkedIn bukását vizionálja. Az információhalmazban elvesző hangunk az első jele egy korszak letűnésének.

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet