A menyasszony elsírta magát örömében.

Igencsak fordulatosra sikerült egy esküvő március 31-én a kínai Suzhou városában, miután a vőlegény anyja észrevett egy jellegzetes anyajegyet a menyasszony kezén – írta meg a Mashable.

Az ugyanis pontosan olyan volt, mint amilyen több mint húsz évvel korábban eltűnt lányának is volt – jelentette a helyi sajtó.
A nő ezt látva odament a menyasszony szüleihez, megkérdezve, hogy lányukat örökbe fogadták-e. A házaspárt sokkolta a kérdés. Lányuk ugyanis tényleg örökbefogadott gyermek volt, de erről rajtuk kívül senki sem tudott, még a gyermekük sem.

Kapcsolódó cikk

Végül bevallották a nőnek, hogy lányukat egy út szélén találták, és ezt az esküvőn a lányuknak is kénytelenek voltak végül elmondani.
A beszámolók szerint a menyasszony elsírta magát örömében, amikor megtudta az igazságot, de ott volt az a probléma, hogy akkor most éppen a saját testvérével akart összeházasodni.

Kapcsolódó cikk

Ezt követte egy újabb fordulat. Mint kiderült, a vőlegény szintén nem vér szerinti gyermek volt.

Kapcsolódó cikk

Ezt követte egy újabb fordulat. Mint kiderült, a vőlegény szintén nem vér szerinti gyermek volt. A nő ugyanis lánya eltűnése után nem szült újabb gyermeket, hanem örökbefogadott egy fiút, miután nem sikerült lánya nyomára bukkannia. Így az esküvőnek már nem volt további akadálya.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet