Követem Élet + Stílus Az Apple elképesztően vicces reklámban mutatja be az újratervezett...

Az Apple elképesztően vicces reklámban mutatja be az újratervezett pizzadobozt

Promóció

Eddig az Apple és a pizza nem nagyon szerepeltek együtt. Most végre ilyet is látunk. Mindezt egy frappánsan összerakott, humoros videóban. Az eredmény önmagáért beszél.

Promóció

Az Apple Parkban található Café Macs friss pizzákat szolgál fel a dolgozóknak, amelyeket kör alakú dobozban tálalnak. Ez nem csak kreatív, de környezetbarát is, mert pont annyi anyagot használnak fel, amennyi kell. Mivel a cég eddig is a kiváló ízlést képviselte, a háttérmunkát az Apple at Work—The Underdogs című reklámban mutatják be.

Így van! / Fotó: Giphy

A videóban magát, a pizzadoboznak a megtervezést láthatjuk. Amire mindössze két napot kap a csapat. Éjt nappallá téve dolgoznak a projecten, fáradhatatlanul. Közben természetesen Apple-termékeket használnak a kivitelezéshez. A brainstorming és a tervezés után pedig jólesően esnek lépnek be a liftbe a nagy napon, amikor be kell mutatniuk a terméket.

Az Apple a legnagyobb sztárokat vonta be legújabb szolgáltatása hirdetésébe

A világhírű tech cég májusban vezeti be legújabb szolgáltatását, az Apple TV Plust. Mivel az Apple eddig se kicsiben gondolkodott, és mindig meglepte a nagyközönséget valami újjal, streaming felületének népszerűsítését is a legnagyobb amerikai sztárokra bízta. Steven Spielberg, Jennifer Aniston mellett Sofia Coppola, Hailee Steinfeld és M.

A cég célja, hogy a videóval megmutassa, ha az embereket hagyják szabadon dolgozni, olyan eszközökkel, amelyeket szeretnek, az eredmény is sikeres lesz. Valamint a jövőben is pozitív változásokat érhetnek el a vállalkozásukban. Mi nem vitatkozunk ezzel a gondolattal.

Neked hogy tetszik a videó?

Apple at Work – The Underdogs

Four colleagues. Two days. One chance. Learn how Apple products help employees do their best work at https://apple.com/business Song: “Nature Fights Back” by Hauschka https://apple.co/2TTLqdi

ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3