Eddig az Apple és a pizza nem nagyon szerepeltek együtt. Most végre ilyet is látunk. Mindezt egy frappánsan összerakott, humoros videóban. Az eredmény önmagáért beszél.

Az Apple Parkban található Café Macs friss pizzákat szolgál fel a dolgozóknak, amelyeket kör alakú dobozban tálalnak. Ez nem csak kreatív, de környezetbarát is, mert pont annyi anyagot használnak fel, amennyi kell. Mivel a cég eddig is a kiváló ízlést képviselte, a háttérmunkát az Apple at Work—The Underdogs című reklámban mutatják be.

Giphy
Így Van! / Fotó: Giphy

A videóban magát, a pizzadoboznak a megtervezést láthatjuk. Amire mindössze két napot kap a csapat. Éjt nappallá téve dolgoznak a projecten, fáradhatatlanul. Közben természetesen Apple-termékeket használnak a kivitelezéshez. A brainstorming és a tervezés után pedig jólesően esnek lépnek be a liftbe a nagy napon, amikor be kell mutatniuk a terméket.

Az Apple a legnagyobb sztárokat vonta be legújabb szolgáltatása hirdetésébe

A világhírű tech cég májusban vezeti be legújabb szolgáltatását, az Apple TV Plust. Mivel az Apple eddig se kicsiben gondolkodott, és mindig meglepte a nagyközönséget valami újjal, streaming felületének népszerűsítését is a legnagyobb amerikai sztárokra bízta. Steven Spielberg, Jennifer Aniston mellett Sofia Coppola, Hailee Steinfeld és M.

A cég célja, hogy a videóval megmutassa, ha az embereket hagyják szabadon dolgozni, olyan eszközökkel, amelyeket szeretnek, az eredmény is sikeres lesz. Valamint a jövőben is pozitív változásokat érhetnek el a vállalkozásukban. Mi nem vitatkozunk ezzel a gondolattal.

Neked hogy tetszik a videó?

Apple at Work – The Underdogs

Four colleagues. Two days. One chance. Learn how Apple products help employees do their best work at https://apple.com/business Song: “Nature Fights Back” by…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk