Eddig az Apple és a pizza nem nagyon szerepeltek együtt. Most végre ilyet is látunk. Mindezt egy frappánsan összerakott, humoros videóban. Az eredmény önmagáért beszél.

Hirdetés

Az Apple Parkban található Café Macs friss pizzákat szolgál fel a dolgozóknak, amelyeket kör alakú dobozban tálalnak. Ez nem csak kreatív, de környezetbarát is, mert pont annyi anyagot használnak fel, amennyi kell. Mivel a cég eddig is a kiváló ízlést képviselte, a háttérmunkát az Apple at Work—The Underdogs című reklámban mutatják be.

Így van! / Fotó: Giphy

A videóban magát, a pizzadoboznak a megtervezést láthatjuk. Amire mindössze két napot kap a csapat. Éjt nappallá téve dolgoznak a projecten, fáradhatatlanul. Közben természetesen Apple-termékeket használnak a kivitelezéshez. A brainstorming és a tervezés után pedig jólesően esnek lépnek be a liftbe a nagy napon, amikor be kell mutatniuk a terméket.

Az Apple a legnagyobb sztárokat vonta be legújabb szolgáltatása hirdetésébe

A világhírű tech cég májusban vezeti be legújabb szolgáltatását, az Apple TV Plust. Mivel az Apple eddig se kicsiben gondolkodott, és mindig meglepte a nagyközönséget valami újjal, streaming felületének népszerűsítését is a legnagyobb amerikai sztárokra bízta. Steven Spielberg, Jennifer Aniston mellett Sofia Coppola, Hailee Steinfeld és M.

A cég célja, hogy a videóval megmutassa, ha az embereket hagyják szabadon dolgozni, olyan eszközökkel, amelyeket szeretnek, az eredmény is sikeres lesz. Valamint a jövőben is pozitív változásokat érhetnek el a vállalkozásukban. Mi nem vitatkozunk ezzel a gondolattal.

Neked hogy tetszik a videó?

Apple at Work – The Underdogs

Four colleagues. Two days. One chance. Learn how Apple products help employees do their best work at https://apple.com/business Song: “Nature Fights Back” by Hauschka https://apple.co/2TTLqdi

Hirdetés